Віднайти мир у складні часи

Давид – людина за Божим серцем. Обраний за чистоту серця і вправність рук, він пройшов шлях від догляду за вівцями до пастора цілого народу. У часи усамітнення, споглядаючи на свою отару, він відкрив для себе істини, які ми знаходимо в Псалмі 23.

«Господь – мій Пастир. Я не матиму недостатку» (Псалми 23:1).

Господь не був просто «пастирем», Давид написав: «Господь – МІЙ Пастир». Це було особистим. 
У складні часи самотності або втрат, душевного болю і сліз Господь бажає бути і вашим Пастирем. У посланні до Євреїв 13:5 Він обіцяє: «Я тебе не покину і не відступлю від тебе!» І є так багато благодаті у вільному доступі для кожного, хто довірився Доброму Пастирю!

Можливо, просто зараз ви відчуваєте тягарі життя, але, можливо, зараз саме той час, коли варто знайти спокій на соковитих зелених луках, де можна відпочити в обіймах Його ніжної любові. Він хоче провести вас до тихих вод, відновити вашу душу і надати їй нове життя. Чи здатні ви довіритися Богу, дозволяючи Йому робити все найкраще? Він має досвід, щоб зробити це!

Не поспішайте виходити з Божого спокою. Залиштеся і побудьте з Ним ще трохи. Ніщо не замінить часу в Його присутності.

Навіть коли з'являються тіні страху, не потрібно боятися, бо Добрий Пастир завжди поруч, щоб втішити, захистити і направити. 
Нехай Його досконалий мир огорне вашу втомлену душу! Його мир, що перевершує будь-яке розуміння, прагне наповнити ваше серце і розум, змусити замовкнути кожен страх.

Він обіцяє накрити стіл для нас серед ворогів, щедро заставлений Його добротою. Він дбає про кожну вашу потребу, помазуючи наші голови заспокійливою запашною олією, наповнюючи наші життя і чашу знову і знову. Його доброта й милосердя будуть супроводжувати вас, постійно нагадуючи про ваше вічне призначення, про те, що «я буду жити в домі Господньому навіки»!

Молитва:
Небесний Отче, дякую Тобі за те, що Ти мій Пастир і знаєш про мене все. Бувають моменти, коли я відчуваю, що мене переповнюють життєві труднощі, і часто вони обтяжують мене. Я вирішив довіритися Тобі, бо Ти знаєш, як краще. Я охоче дозволяю Тобі вести і направляти мене. Допоможи мені ніколи не поспішати, але знаходити час для того, що має значення для Тебе. В ім'я Ісуса, амінь.

Перейдіть за цим посиланням, якщо потребуєте молитовної підтримки!