Омріяна згущенка для Мар'їнки

Людмила Андріївна Шелудько з Мар'їнки потрапила до списку проекту HELPUA.ORG через звернення по «гарячій лінії». Жінка 7-й рік живе в страху під постійними обстрілами і потребує допомоги. Практично вся її дуже невелика пенсія йде на ліки, а їжі купити вже нема на що. Людмилі доводиться голодувати...

«Коли ви передзвонили і сказали, що привезете продуктовий набір просто додому, я не повірила! — вигукує вона. — Телефони «гарячої лінії» мені завжди здавалися чимось далеким — таким, що нічого не гарантує. Скільки разів я зверталася (по допомогу) до різних фондів, і все даремно! Я вже й не сподівалася, що хтось в цьому світі здатний надати поміч безкоштовно!»

Людмила Андріївна 44 роки пропрацювала бухгалтером, а зараз виживає на мінімальну пенсію 2400 грн., що за курсом НБУ менше 100$.

Подбати про Людмилу нема кому. Її діти давно виїхали далеко — для них у прифронтовому місті немає ані роботи, ані майбутнього.

«Ви тільки подивіться, у цьому пакеті і масло, і чай, і всі види круп, і навіть згущене молоко! — розглядає Людмила Андріївна продуктовий пакет. Жінка починає плакати. — Я тільки сьогодні дивилася серіал, а там в кадрі оладки поливали згущеним молоком. У мене слинки потекли, так захотілося згущенки! Проте купити нема за що... Перша необхідність для хворої пенсіонерки — ліки, а потім вже найскромніша їжа. Про згущене молоко залишається тільки мріяти...»

Людмила живе в режимі постійної економії і відмовляє собі у найпростіших речах. Крім фінансової нужденності і самотності, вона постійно перебуває у стані стресу і страху за своє життя, тому що в Мар'їнці часто стріляють. Для неї цей продуктовий пакет не тільки фізична, а й велика моральна підтримка.

«Ви не уявляєте, наскільки ваш візит для мене є свідченням, що Бог існує! Що Він живий, і чує бажання! Спасибі вам велике за те, що настільки уважні до кожного звернення на "гарячу лінію"!» - дякувала жінка.

Таких залишених і нужденних, як Людмила Андріївна, багато. Щодня на «гарячу лінію» приходять звернення за допомогою, і команда HELPUA.ORG намагається не втратити жодного. Часто звертаються люди, яким зовсім нема на що обпертися, які не мають навіть невеликих грошових заощаджень. Те, що вони просять — найпростіші харчові продукти та засоби гігієни.

Кожна людина важлива, і наша мета не просто привезти продукти, а й поспілкуватися, допомогти духовно, втішити людину і дати їй надію.

Світлана і Олександр Власови три роки ховалися в підвалі від обстрілів. Сам Христос постукав у будинок подружжя, щоб втішити їх і допомогти. Ісус прийшов не сам. Його принесла Його церква — у продуктовому пакеті... Читайте повністю →

Кожна така історія — результат спільних зусиль і згуртованої роботи великої команди. Тут і оператор «гарячої лінії», і відповідальний за збір коштів, а ще логісти, водії, духовні наставники та багато інших людей, без кого цей проект залишився недосяжним.

Ці люди не працюють за гроші фонду, що збираються на цільові потреби. Всі пожертви на проект HELPUA.ORG повністю спрямовуються на покупку продуктів для нужденних! І доти, доки пожертви приходять, HELPUA.ORG може планувати роботу і продовжувати збирати продуктові пакети — такі, як отримала Людмила Андріївна.

Вартість одного продуктового набору - 270 гривень (10$), і ми хочемо зібрати і передати 500 таких пакетів з продуктами першої необхідності.

10$, можливо, невелика сума, та для цих людей такий пакет — питання виживання, а допомога від HELPUA.ORG — відповідь на голодні молитви.

Допоможіть цим людям вижити!

Будь ласка, вкажіть в коментарі до пожертвування «На продуктовий набір». Щиро дякуємо!

Джерело: історія Людмили на HELPUA.ORG