Церква у продуктовому пакеті

Історія про надію, що з'явилася завдяки пакету з продуктами

Окупація частини Луганської області позбавила житла 64-річну Світлану Власову і її чоловіка. Війна забрала у подружжя не тільки помешкання, а й три роки життя — вони провели цей час у підвалі, ховаючись від обстрілів...

Родині Власових вдалося вирватися з військового котла ЛНР у чуже, але мирне місто завдяки місії ОБСЄ. Але ця історія про те, що Ісус — єдиний шлях і остання надія для кожного, хто відчуває, що його життя йде під уклін.

Світлана Власова розповідає:

«У червні 2014 року ми, як завжди о цій порі року, поїхали на дачу в Олександрівку збирати врожай огірків. На зворотному шляху я побачила жахливу картину: величезна кількість великих військових машин. Повністю завантажені технікою і військовими, вони рухалися у напрямку нашого будинку ... І тут почалася справжня війна.

На нас летіли снаряди. Осколками снарядів були зруйновані труби, і наш будинок відключили від подачі води, світла і газу. Повна ізоляція від цивілізації! Жити там стало неможливо, і ми переселилися з Первомайська на дачу в Олександрівку.

Але недовго тривав наш спокій. Почали обстрілювати і тут... Стріляли так страшно, що ми хоч і ховалися в підвалі, але бачили звідти, як над головами в обидві сторони літали вогняні снаряди!

Ми перебували в кроці від смерті. Раніше, до того дня, я не вміла молитися. Але щоб вижити, у нас залишалася тільки надія на Бога. І я почала прославляти Його як вміла. Я все просила: «Боже, якщо Ти збережеш мене і чоловіка від смерті, обіцяю, що піду до церкви і стану християнкою!»

Ми мучилися, ховаючись в погребі. Мріяли вирватися звідси. Перебувати між двох ворогуючих сторін було страшно і небезпечно, але вибратися теж було нереально: близько нашого селища розмістили три великі протипіхотні бомби. Коли нам потрібно було купити хліб, ми надягали довгі гумові чоботи і обходили їх стороною через болото. Але перейти через болото і відправитися в невідомість, стати біженцями в 60 років — це занадто ризиковано!

Бог вийшов назустріч, і у 2017 році нам допомогла виїхати з Олександрівки місія ОБСЄ. Просто у день Пасхи, в неділю. У цьому я бачу Боже провидіння! ОБСЄ супроводили нас до блокпоста, а потім військові привезли нас до Попасної.

Без добрих людей взагалі неможливо прожити в цьому світі! У Попасній небайдужі люди допомогли знайти житло, отримати реєстрацію, оформити допомогу для переселенців. А потім в наш дім прийшли християни. Пастори Еріка і Саша принесли продуктову допомогу та запрошення до церкви!

Я бігла до Божого дому на всіх вітрилах! Адже я пообіцяла Йому, що якщо ми виживемо посеред бомбардувань, я обов'язково присвячу своє життя Христу!

У церкві мене прийняли так радо, так гостинно! Завдяки продуктовому проекту я потрапила сюди і прийняла Господа як Свого Спасителя! Я дуже вдячна за цей пакет, адже завдяки йому я прийшла до життя, сповненого надії!

Моя пенсія 1668 гривень. Що на них можна купити? Але спасибі небайдужим людям з CBN-Emmanuil, які регулярно передають нам продукти! Ми не голодуємо! І у нас є надія, бо ми познайомилися з Ісусом Христом!»

Продуктовий набір, про який говорить Світлана — один з тих, що були зібрані завдяки партнерству CBN-Emmanuil і «Місії Джойс Майер». У травні 2020 р. Місія передала фінанси на придбання 400 продуктових «наборів виживання», і вже в червні 2020 року через роботу CBN-Emmanuil їх отримали сім'ї, постраждалі в результаті військових дій та наслідків пандемії COVID-19.

Кожен такий продуктовий набір — це не тільки фізична, а й духовна підтримка нужденним. Адже разом з продуктами люди отримали й християнські книги, й запрошення відвідати помісну церкву.

Продуктові набори придбані за добровільні фінансові пожертвування. Це насіння, що дали щедрі плоди у долях конкретних людей!

Ви так само можете стати причиною змін у чиємусь житті! Підтримайте! Зробити внесок будь-яку суму на цей або будь-який інший благодійний проект CBN-Emmanuil!

Дізнатися більше про те, що ми робимо, можна тут: helpua.org

Хочете стати партнером? Кликайте сюди!

 

Дякуємо за небайдужість!

CBN-Emmanuil