Багатодітні сім'ї отримали у подарунок тепле Різдво

Кожна дитина чекає подарунок на Різдво — навіть та, яка добре знає, що у батьків немає грошей на цукерки. Через затяжний військовий конфлікт, тисячі сімей східних областей України та вимушені переселенці живуть у постійних злиднях. Їм нема за що купити подарунки дітям, часто не вистачає навіть на базові харчі й дрова.

Тому так важлива акція «Зігрій дитину», що співробітники проекту «Обітниця сироті» у цьому році знову втілили у життя. Завдяки їй 24 сім'ї з Залізного, Неліпівки і Щербинівки отримали по 2 тонни паливних брикетів.

У кожній родині, що отримала допомогу від «Обітниця сироті», є діти. Наприклад, у сім'ї Асманових росте шестеро неповнолітніх малюків.

Ця родина — вимушені переселенці з Горлівки (Донецька область). Їх будинок залишився на окупованій прифронтовій території, і ця сім'я, як і тисячі інших, довго поневірялася по знімних квартирах й чужих містах. Селище Залізне — це п'ятий населений пункт, що прихистив їх. Тут вони, нарешті, вирішили залишитися назавжди. Добрі люди допомогли Асмановим придбати дім, а ще тут вони знайшли дитячий навчальний центр від «Orphan's Promise - Обітниця сироті».

Центр «Обітниця сироті» став для Асманових острівцем безпеки й приємних емоцій. За словами наставника, дітлахи із задоволенням біжать на недільні дитячі служіння. Біблійні уроки для цих дітей — найбільше очікування тижні.

«Після кількох місяців відвідування недільної школи, ми з чоловіком помітили значне поліпшення поведінки дітей. Вони стали більш слухняними, уважними до прохань батьків, до молодших братів і сестер. Особливо помітні зміни Микити і Маші», — розповідає Тетяна Асманова, мама дітей.

12-річний Микита став більш відповідальним, допомагає по дому нарівні з дорослими, залюбки збирає дрова у лісі, читає Біблію. А Маша завжди прагне на недільну школу, рахує дні, коли ж знову можна буде піти до церкви. Стала більш уважною до навчання й спокійнішою…

Дивлячись на паливні брикети, що зігріють всю їх велику родину, Тетяна Асманова зі сльозами дякує за допомогу: «Ви не уявляєте, наскільки неоціненна духовна освіта, але не менш цінна допомога, що ви регулярно надаєте для нашої сім'ї — продукти, різдвяні подарунки. І особлива подяка за паливні брикети! Ви дійсно зігріваєте наших дітей! Завдяки вам, в нашому будинку тепер завжди тепло. Спасибі, що зігріли і тіла і серця нашої сім'ї!»

У цих людей війна забрала все найцінніше: рідний дім, безпеку, розмірене життя... Ці люди втратили все, що наживали довгі роки, і сьогодні вони потребують нашої допомоги. Допоможіть їм!

Пожертвувати на паливні брикети для багатодітних сімей.

Детальніше про акцію «Діти війни» на сайті HelpUa