Живе Слово, явлене світові

«І Слово сталося тілом, і перебувало між нами» (від Івана 1:14)

Відзначаючи Різдво, ми святкуємо пришестя Ісуса — Слова, Яке стало тілом. Він не просто літери на сторінці, але Живе Слово. Він — «Я Є — Шлях, Істина і Життя». Й Він бажає відкрити Себе нам.

Він закликає нас: «Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною» (Об'явлення 3:20). Чим глибше ми знаємо Його, тим швидше для нас втрачають важливість речі цього світу.

Павло пише в посланні до Філіп'ян: «Тож усе я вважаю за втрату ради переважного пізнання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа, щоб знайтися в Нім не з власною праведністю, яка від Закону, але з тією, що з віри в Христа, праведністю від Бога за вірою» (До Филип'ян 3:8-9).

По суті Він каже: «Я все втратив. Алілуя! Тепер я можу більше пізнавати Христа. Все, що має значення — це знати Його і відповідати Його подобі». Нам треба цінувати те, що Ісус зробив для нас, коли Він прийшов у цей світ, помер на хресті та воскреснув.

Ми маємо не лише доступ до Сина Божого, але й право бути причетниками Його Божественної природи. Ісус дає дивовижну обіцянку в Євангелії від Івана: «Хто заповіді Мої має та їх зберігає, той любить Мене. А хто любить Мене, то полюбить його Мій Отець, і Я полюблю Його, і об'явлюсь йому Сам» (Від Івана 14:21).

Готуючись до Різдва та Нового Року, попросіть Ісуса явити вам Себе та поговорити з вами. Попросіть Його розкрити вам Свою природу, щоб ви могли пізнати Його.

Ви випробуєте живого Христа, коли Його Слово оживатиме у вашому серці — дедалі більше з кожним днем.

Будьте благословенні!

Гордон Робертсон

Президент та генеральний директор CBN

P.S. Напишіть нам, якщо маєте питання по Біблії або потребуєте молитовної підтримки. Нехай прийде Божа відповідь й радість ваша буде досконалою!