Топ-5 «Суперкниги»: мультфільми про воїнів-переможців

Всім хлопчикам подобаються мультфільми про битви, воїнів і лицарів. Можливо, тому що в кожному з них живе супергерой?

«Суперкнига» теж любить історії про героїв! Ось декілька найкращих серій про біблійних воїнів, які ми радимо до перегляду. У кожній з цих захоплюючих історій є багато того, над чим варто поміркувати навіть дорослим. Гарного перегляду!

Поєдинок з велетнем (1 сезон)

Кріс Квантум не може грати на гітарі, тому що боїться опинитись перед натовпом глядачів. Тому «Суперкнига» переносить дітей для зустрічі з хлопчиком, який теж боровся з власним «велетнем». Герої «Суперкниги» — Кріс, Джой та Робік — потоваришували з юним Давидом. Батьки послали Давида віднести на поле бою хліб його братам, де ті билися з филистимлянами. Що сталося далі, ви можете прочитати повністю в 1 Царств 16 розділі. Розкажемо лише одне: побачивши, як Давид перемагає велетня Голіафа, Кріс знайшов і у собі сили поборотися з власними «велетнями».

 

Об’явлення (1 сезон)

Кріс з необережності спалює будинок своєї сім’ і вважає, що такого жахливого вчинку немає прощення! Але «Суперкнига» переносить наших героїв туди, де вони зможуть переконатися, що прощення — точніше, всепрощення — завжди було невід'ємною частиною Божого плану для людства (Об’явлення 19:11).

 

Гедеон (2 сезон)

Мультфільм розповідає історію з Книги Суддів 6:12 - коли Ангел Господній дає Гедеону вказівки, як вразити армію мадианитян.

Про що ця серія: Джой належить вирішити складну життєву задачу і вибрати між ризиком і страхом. «Суперкнига» переносить Джой, Кріса і Робіка у часи Гедеона, коли той перемагає в битві мідіянітів. Ця подорож надихає Джой з Божою поміччю виконати доручену їй завдання. ⠀

 

Сидр, Месах та Авед

Ця історія описана в Книзі пророка Даниїла. Три сміливих юнака Седрах, Мисах та Авед відмовилися поклонятися ідолу, і були кинуті в вогненну піч.

Дивіться також на superbook.tv історії Неємана, Давида і Саула, апостола Павла і багатьох інших біблійних героїв!

Суперкнига