Дякуємо, що їх випробування долі ви замінили надією!

Деякі люди мають життя повне труднощів й печалей. Але коли небайдужі їх випробуванням долі надають посильну підтримку, то навіть в найскладніших обставинах з'являється надія!

10 років тому Олександру Кривенко з Красногорівки було 20 років. Саме час будувати плани на майбутнє, закохатися, створити сім'ю, знайти роботу й розвивати кар'єру... Але трапилося нещастя: проходячи строкову службу, Саша отримав травму голови.

Було пошкоджено 27 сантиметрів черепу. Він ледь не загинув. Дефект кістки лікарі усунули за допомогою титанового імплантату, проте пам'ять про той страшний день залишилася назавжди.

Саша завжди хотів жити нормальним життям — як і будь-хто з нас. Але йому знову доводиться долати складні життєві обставини. Разом з мамою Любов'ю Олександр мешкає у Красногорівці — прифронтовому місті Донецької області. У 2015 році окупанти обстріляли міський газопровід, та оскільки війна триває й досі, то й зараз немає можливості його відновити. Шостий рік цей населений пункт не має централізованого опалення. Саша та Любов, як і інші красногорівці, змушені самі добувати дрова, щоб було чим топити піч й не змерзнути холодною зимою.

Нове нещастя сталося 14 лютого. Почалися сильні морози, й Олександр пішов у ліс по дрова. Незабаром він помітив на кроні високого дерева справжній скарб для замерзаючого — сухі гілки, що дають багато цілющого тепла.

Йому було важко підійматися на дерево, проте Саша мріяв, як увечері буде тепло в їхньому домі й рухався вперед... Наступне, що він пам'ятає — як прийшов до тями у лікарняній палаті з трьома переломами кісток правої руки.

Мама Люба примчала до лікарні. Вона ледь дихала через погане самопочуття, а тут відчула жах, як побачила стан свого єдиного сина. Ще більше вона злякалася, коли лікар озвучив суму, необхідну на лікування й відновлення Саші.

Любов згадує:«"Готуйте гроші", — сказав мені лікар. Але звідки ж вони у мене, якщо син — інвалід, у мене деформація суглобів й хребта, великий горб на спині?! Але якщо ми не вилікуємо його робочу праву руку, він приречений на інвалідність, а я — на втрату єдиної працездатної людини у сім’ї! Це неможливо витримати, коли твоя дитина хвора! Я сама, мені цього не винести!» — бідкається Любов Кривенко. 

Жінка попросила про посильну допомогу Асоціацію милосердя «Еммануїл».

На операцію Сашкові й придбання імплантату потрібно було 20 тисяч гривень. Це дуже великі гроші для сім'ї Кривенко, але їх підтримала CBN-Emmanuil (АМ «Еммануїл»).

Лікування було оплачено! Олександр отримав шанс на відновлення та повноцінне життя!

«Завдяки небайдужості та пожертвам, сьогодні мій молодий син Олександр може знову жити повним життям і працювати, тому що його рука вже на етапі відновлення!» — дякувала мама Любов.

Саша до сліз зворушений, що хтось безоплатно подбав про його здоров'я й майбутнє!

«Спасибі величезне фонду "Еммануїл" за найцінніші подарунки у моєму житті! Спасибі, що оплатили мою операцію і подарували мені надію!» — каже Олександр.

Саша пережив багато, але нарешті він має надію. На жаль, у прифронтових містах залишаються десятки таких само пацієнтів, як він. Ці люди не мають фінансової можливості оплатити хірургічні операції, й тому позбавлені надії на повноцінне життя.

Будь ласка, підтримайте проєкт!
Зробіть пожертву через онлайн-сервіс  

Завдяки вашій небайдужості ті, хто хворіють і потребує допомоги, отримають надію на повноцінне життя!

За повідомленням проєкту Helpua.org