Щасливий шлюб починається з любові до Бога!

Кожна родина починається зі свята. Під час весілля майбутні чоловік і дружина сповнені надіями та мріють про життя у щасті та любові. Та досить скоро подружнє життя стає складним випробуванням. Це той момент, коли подружжя починає розуміти, що шлях до їх щастя не такий вже й безхмарний…

Хто винен у сімейних негараздах? 

Можна будь-кого і будь-що звинувачувати у наших проблемах у шлюбі, та що насправді говорить серце? Якщо проаналізувати, ми побачимо, що усі негаразди відбуваються тому, що ми не виконуємо дві головні заповіді, про які говорив Ісус.

Ми знаємо їх майже досконало: 
- «Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою…» 
«Люби свого ближнього, як самого себе»
(Від Матвія 22:37-39).

Чому з’являються проблеми?

Практично в кожній труднощі подружнього життя можна знайти невиконання однієї з двох Христових заповідей. Проблеми починаються, коли ми зосереджуємось на власних потребах замість того, щоб приділити увагу потребам Бога та нашого партнера.

- Вас не чують? 
А ви прислуховуєтесь до того, що говорить вам Бог, чоловік/жінка?

- Образа та гіркота заповнюють серце? 
Пригадайте свою останню молитву за ваше подружжя. Як давно ви востаннє щиро дякували Богові за ваші стосунки?

Що робити? 

Спробуйте наступне: щодня приймаєте свідоме рішення ставити Бога та партнера на перше місце. Таке рішення не розв'яже всі проблеми, з якими ми стикаємось у шлюбі, проте, так вашим головним фокусом буде любов до Бога та інших. Саме такий стан серця допоможе вашому шлюбу пережити будь-яку бурю!

Коли корабель вашого шлюбу пливе крізь шторм, найкращим рішенням буде запросити Бога керувати вашими стосунками.

Моліться так: 
Боже, дякуємо Тобі, що дав нам стати родиною. Ми знаємо, що у Тебе є план і мета для нашого шлюбу. Прости нам нашу зосередженість на своєму «я». Направляй наші кроки у любові до Тебе та інших. Дай нам приймати Твою благодать щодня, аби ми могли ставити на перше місце Тебе та один одного. Зробіть наші стосунки благословенням для інших! Амінь.

P.S. Потребуєте Господнього втручання у своє життя? Підтримаємо вас молитвою! Напишіть!

З любов'ю,
CBN Emmanuil