Приносити користь навколишньому світу можна навіть за умов війни...

Війна не тільки краде здоров'я та калічить долі людей, вона змінює вигляд міст та селищ. У цей непростий час як ніколи важливо не забувати про доброту й залишатися людиною!

Військові бої проходять поряд із селищем Озерянівка — лінія розмежування лише за 5 км від крайніх городів. З приходом війни життя тут ніби завмерло. Але з'явилися сліди руйнувань, й, здається, разом зі звуками арт-обстрілів, страх оселився навіть у тутешньому повітрі... Закрилася школа, пошта, магазини... Мешканці селища виявилися відрізаними від цивілізації. Сьогодні, через сім років військових дій, вони вже звикли обходитись без колись звичних речей.

Але Слава Богу за те, що Він нас зробив такими, що навіть у складних та над-складних обставинах людина залишається людиною! Вона шукає світла та хоче поширювати добро.

Борису Олександровичу вже 70 років, але він намагається не впадати у відчай і бути корисним як суспільству, так і природі, що оточує його житло. Цей чоловік похилого віку зі світлою душею знайшов для себе хобі та невеликий заробіток — у найближчих посадках зрізає березу і плете мітли. Продає по 30 гривень, і це хоч невеликий заробіток, але значна допомога його бюджету з маленькою пенсією.

Перебуваючи в лісопосадці, він намагається приносити користь: годує білок горішками, які кладе в годівниці, зроблені власноруч. А ще рятує місцевих мешканців від нещасних випадків. За ці роки Борис Олександрович знайшов у лісосмузі 18 військових мін! Виявивши небезпечну знахідку, він щоразу дзвонить військовим саперам, й ті знешкоджують снаряди. Таким чином, його захоплення навколишньою природою не лише прикрашає сірі будні, а й допомагає очищати територію від слідів війни, робить ліс безпечнішим для місцевих жителів.

Служителі та волонтери CBN Emmanuil були дуже раді принести Борису Олександровичу пакет із продуктами та поділитися Доброю Звісткою про Ісуса! Цей чоловік отримав велике підбадьорення від того, що почув!

Щиро дякуємо кожному, хто допомагає нам підтримувати фізично та духовно мешканців східної України! Ці люди вже довгий час живуть у дуже скрутних обставинах!

Ви можете допомогти нам робити більше, зробивши пожертву на закупівлю продуктів! Будь-яка сума, перерахована за прихильністю вашого серця, послужить допомозі та підбадьоренню нужденних людей!

Зробити пожертву можна онлайн.