«Операції, що змінюють життя» повернули слух малозабезпеченій жінці

Чи ви розумієте, яка це величезна радість просто чути мову оточуючих людей або насолоджуватися звуками музики? На жаль, усвідомлення, наскільки це дорого і цінно, іноді приходить із втратою слуху...

Сьогодні ми раді поділитися історією Тетяни. CBN Emmanuil оплатила їй операцію по корекції слуху, і завдяки цьому жінка отримала надію на повне відновлення. Вона не втратить можливість спілкуватися з людьми і зможе зберегти роботу.

Як впливає на життя погіршення слуху? Тим, у кого немає таких проблем, складно уявити, що відчувають щодня слабкочуючі...

Тетяна Дрозд вперше помітила погіршення слуху після гучних обстрілів у Слов'янську в період військових дій у 2014 році. У жінки не було можливості обстежитися й лікуватися, і вона залишила симптоми на самоплив. У 2020 році Тетяну занепокоїв біль усередині правого вуха, погіршення слуху стало ще більш прогресуючим.

Тетяна — мати-одиначка. З роботою у цьому регіоні не просто, і Тетяна працює у сфері послуг, отримуючи мінімальний заробіток. Все, що вона заробляє, витрачає на найпростіші продукти для себе й сина-студента. А тут — хвороба... Грошей на візити до лікарів немає.

У Тетяни утворився гнійний отит, вона повністю втратила слух у правому вусі. Хвороба дала ускладнення також на ліве вухо, і хірургічне втручання стало для жінки життєвою необхідністю. Над Тетяною нависла загроза повної глухоти, що також означало, що вона втратить роботу. Відсутність слуху позбавило б її можливості спілкуватися з клієнтами, і в цілому істотно обмежило контакт з суспільством.

Друзі Тетяни звернулися за допомогою до співробітників CBN Emmanuil. Протягом декількох тижнів кошти на лікування були знайдені — гроші перерахували з рахунку  проєкту «Операції, що змінюють життя». Тетяну госпіталізували до Київського інституту отоларингології ім. проф. Коломійченка, де їй зробили успішну операцію з видалення поліпа з правого вуха.

«Критичний стан позаду, запальні процеси усунені, і я вдячна за це CBN Emmanuil, — розповідає Тетяна. — Спасибі, що уважно вислуховували всі мої прохання, були терпимі до мого стану, провідували мене в лікарні, і, звичайно ж, знайшли 12 000 гривень, щоб оплатити операцію! Ця сума була б непосильною з моєю маленькою зарплатнею!»

Попереду у Тетяни тривалий шлях відновлення, спостереження у фахівця, корекція барабанної перегородки і операція на лівому вусі.

«Я щаслива, що мене виписали! Я вдома з улюбленим сином і домашніми вихованцями, і я щаслива, що маю надію на відновлення слуху! Я хочу чути цей прекрасний світ! Як прекрасно, що є надія повноцінно чути іншого! — дякує Тетяна. — Окреме спасибі, що відвідали мене після операції, подарували продукти, насіння і надихаючу християнську літературу! Спасибі, що дали мені надію!»

Ми щиро радіємо, що змогли допомогти Тетяні! Нам також відомо ще про десятки людей з такими ж проблемами — коли барабанні перетинки не витримали гучних вибухів. Сьогодні вони чекають можливості отримати лікарську допомогу і просять допомогти їм знову чути.

Підтримайте  проєкт! Ваша пожертва допоможе цим людям повернути можливість повноцінно контактувати з навколишнім світом!

Тисніть на посилання, щоб перерахувати фінансову підтримку для цього проєкту.