«Обітниця сироті» підтверджує Божі чудеса жителям АТО

Селище Красногорівка ще недавно славилося як затишний супутник м. Донецька. Проте влітку 2014 року просто на його вулицях розгорнулися бої, і зараз цей населений пункт мало схожий на те, яким був раніше. Його жителі теж змінилися, але вони тримаються за віру і надію на підтримку Бога у найскладніших обставинах. Їх віра зміцнюється щоразу, коли небайдужі люди підтримують їх простими, але життєво необхідними продуктами, паливом, молитвою, наставництвом...

Олена Хацько -— мама чотирьох дівчаток, молодшим усього 3 місяці і 1,5 року. Олена — мати-одиначка, ростить дітей самостійно.

«Старші дівчатка Ліза і Настя по можливості намагаються відвідувати дитячий християнський центр. Виходить, звичайно, не завжди — ми живемо на самій околиці Красногоровки, майже в степу, сюди не їздить громадський транспорт. Але я вдячна за небайдужість і доброту, яку ви вкладаєте у серця моїх дітей!» — дякує Олена.

На Різдво Олена отримала допомогу — харчові продукти і солодкі подарунки дітям.

«Спасибі вам за подарунки і за продукти до Різдва! Тепер нам буде з чого приготувати страви до новорічного столу і що класти під ялинку діткам! У Різдво трапляються справжні чудеса і ваші справи — тому підтвердження!» — каже вона.

36-річна Покінтеліца Оксана — вдова з трьома дітьми. Регулярні обстріли Красногоровки завдали цій сім’ї серйозні стреси. Чоловік Оксани помер від зупинки серця в 2018 р, і так троє неповнолітніх дітей залишилися без батька.

Також на забезпеченні Оксани мама з інвалідністю. Жінка втратила ногу через гангрену на пальці. Лікувати не було за що, і хвороба була запущена...

«У нашому житті асоціація CBN-Emmanuil з'явилася завдяки мамі. Вона гостро мала потребу у інвалідному візку, і через вас ми його отримали — добрі люди прислали нам інвалідний візок. Потім завдяки CBN-Emmanuil на нас вийшов Сергій Бубела і вислав гроші на покупку (паливних) брикетів, щоб ми не замерзли цієї зими. Я до глибини душі була вражена любов'ю і небайдужістю євангельських християн з організації CBN-Emmanuil!» — розповідає Оксана.

Завдяки цій матеріальній допомозі, Оксана познайомилася з місцевими християнами, і її діти Максим і Ярослава почали відвідувати дитяче служіння в помісній Красногорівській церкві. 20 грудня в Красногорівці пройшов перше різдвяне свято, на якому 35 дітей, які регулярно відвідують дитячі заняття, отримали солодкі подарунки.

«Ми дякуємо наставникам, що запросили діток на свято і подарували ці чудові подарунки! Дякую також за продукти до Нового року! Ми серцем відчуваємо вашу всебічну підтримку і від щирого серця дякуємо вам за те, що не залишаєте нас в такий складний життєвий період!» — дякує Оксана.

Сьогодні за програмами проєкту «Обітниця сироті» діти навчаються у 20-ти прифронтових місіонерських центрах. Так сотні дітей отримують духовний супровід наставників і індивідуальний підхід до кожної сім'ї.

Останні шість років ці сім'ї живуть у стані постійного стресу, фінансових злиднів і холоду, і вони гостро потребують харчових продуктів, гуманітарної допомоги та духовної підтримки. Завдяки різноманітним проєктам служіння CBN-Emmanuil може дати відповідь на їх кричущі потреби і підтримати нужденних людей в цей непростий час.

Підтримайте служіння «Обітниця сироті»!

HelpUA.org