Кримінальне усиновлення

Діти, які знаходять прийомну сім’ю часом проходять важкі випробовування, перш ніж потрапляють у люблячу родину. Так і батьків-всиновителів також часто непрості історії. Трапляються серед них і кримінальні сюжети… 

фонд «Спільнота прийомних батьків Казахстану» працює за підтримки проєкту  CBN «Обітниця сироті». У «Спільноті» допомагають прийомним сім’ям, а через них ─ сиротам. 

Вікторія з чоловіком звернулася до «Спільноти прийомних батьків» після низки трагічних подій. «Ми молилися та вірили, що настане день, коли ми нарешті дізнаємось, що таке бути батьками, однак мені не вдавалося народити дитину живою… » ─ розповіла жінка. 

Подружжя продовжувало сподіватись на диво, й одного разу їм зателефонували. Жінка розповіла їм про дівчинку, якій шукають сім'ю, однак повідомила, що доведеться заплатити 400000 тенге (близько тисячі доларів). На щастя, під час розмови був присутній консультант «Спільноти прийомних батьків», яка пояснила, що ця вимога є незаконною. Дитину хочуть продати!

На жаль, подібне не вперше у практиці «Спільноти». Заплативши необхідну суму, майбутні батьки так і не отримували бажаного. Їм повідомляли, що у дитини знайшлися родичі, або що вона померла, а насправді аферисти утримували сиріт в установі й знову заробляли на них гроші. Така сама доля чекала і на Арину...

Консультант порадила звернутися до Антикорупційного комітету. Далі все відбувалося як у детективі: сім'я дає згоду заплатити за дитину… мічені купюри, захована міні камера... Торгівців дітьми затримали на місці злочину! 

Ось так, завдяки професійному супроводу «Спільноти прийомних батьків» виявлена корупційна схема, а маленька Арина потрапила до люблячої родини!

«Ми вдячні усім, хто нам допомагав і молився разом з нами за нашу донечку! Сам Бог привів нас у цей проект! Нині ми сім'я, ми разом ─ це найголовніше!» – радіє Вікторія.

Будь ласка, продовжуйте підтримувати «Обітницю сироті» та благодійні проєкти CBN Emmanuil! З щирістю та небайдужістю тут допомагають тим, хто знаходиться у відчаї, тим самим змінюючи суспільство на краще!

Зробити благодійний внесок на підтримку «Обітниці сироті»