«Їжа на кожен день» — нагодуй голодних через розумну благодійність!

Благодійність — це надання допомоги людям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Благодійність може бути дуже різною, проте найкорисніша і розумна благодійність — це коли нужденна людина отримує ресурси, за допомогою яких може власноруч забезпечувати своє майбутнє. Це благодійність, що поважає гідність людини, підтримує у ній працьовитість і відповідальність.

У рамках проекту «Їжа на кожен день» від «Обітниця сироті-Orphan's Promise», сім'ї, які опинилися в кризовій ситуації, отримують пакети з насінням сільськогосподарських культур і допомогу у вирощуванні, збиранні та збереженні врожаю. Ідея проекту у тому, що люди самостійно саджають та вирощують насіння на землі біля своїх будинків, і так забезпечують себе їжею на весь зимовий період і посівним матеріалом, що використовують вже самі у наступному сільськогосподарському сезоні.

«Їжа на кожен день» рятує нужденні сім’ї у різних регіонах Україні. Цей проект — справжній порятунок для випаленої війною східної України, адже жителі прифронтових міст і селищ втратили кілька років землеробства через військові дій. Навесні через Orphan's Promise вони отримали якісне насіння овочів від голландської організації ORA NETHERLANDS SEED, а зараз вже зібрали урожай і зробили запаси на зиму.

Ось так виглядає літній збір врожаю у Красногорівці. Ці люди щасливі і вдячні за важливу для них підтримку в такий нелегкий час!

 

Завдяки проекту «Їжа на кожен день» молодь і діти групи ризику в м. Вінниця набули неоціненного досвіду. Вони самі готували землю до посадки овочевих культур, разом з наставниками висаджували насіння, доглядали за рослинами — поливали, удобрювали. Всі разом збирали стиглі плоди, наситились свіжими овочами і зробили консервації на зиму.

Проект «Їжа на кожен день» — це розумний внесок у стабільність і майбутнє людей, які сьогодні потребують продукти першої необхідності. Реалізація цього проекту стала можливою завдяки фінансовій підтримці небайдужих благодійників. 

Щиро дякуємо кожному, хто долучився!

«Душа, яка благословляє, насичена буде, а хто поїть інших, напоєний буде і він» (Приповісті 11:25)

Ви можете просто зараз пожертвувати на продовження проекту «Їжа на кожен день»! Разом ми можемо нагодувати набагато більше голодних!

Підтримати Orphan’s Promise.

Підпишіться на новини «Обітниці сироті» на Facebook — так ви дізнаєтеся подробиці, як ваші пожертви перетворюються на харчові продукти та інші фактори стабільності для тих, кому зараз нелегко.

Нехай Господь благословить вас у тисячу разів більше!