Будьте вірні Богу, і Він благословить вас!

Дочка Джеймса й Мелані хворіла та часто потрапляла до реанімації. Рахунки збільшувались, й сім'я все глибше грузла у борги. Незабаром одних відсотків набігло на сотні доларів на місяць. Тоді Джеймс звернувся до Бога: «Як ми виберемося з цього жаху?» І отримав відповідь.

Архітектори Джеймс і Мелані одружилися у 2007-му, й наступні десять років виплачували студентський борг розміром 60 тисяч доларів. При цьому вони розвивали сім'ю, зміцнювали фінансовий стан і завжди вірно віддавали десятину.

«Ми продовжували давати десятину і пожертвування. Крім того, вкладали в наших дітей. Але мої звички витрачати змінилися не одразу», — ділиться Мелані.

«Витрати були більше, ніж могли дозволити. Ми купували в інтернеті те, що нам не було потрібно. Легко натискати кнопку, коли не бачиш чека», — зізнається Джеймс.

А потім у дочки Джеймса і Мелані виникли проблеми зі здоров'ям. Дівчина хворіла на мігрень, час від часу виникало сильне почуття тривоги. Коли Емелі почувалася погано, їй доводилося проводити по кілька днів у реанімації, де її обстежували на МРТ, КТ.

«У якийсь момент медсестра подивилася на мене і сказала: "Вона дуже хвора"», — згадує Мелані.

Лікування дало результат, й з часом Емелі стало краще. Проте у 2013-му їм довелося дуже нелегко. Рахунки продовжували зростати, а будинок і машини Джеймса і Мелані прийшли в непридатність.

Витрати на медичні рахунки й ремонт дому, автомобіль і відсотки по кредитах були непосильною ношею для цієї сім'ї.

«Це було дуже прикро. Здавалося, одне йде за іншим», — каже Мелані.

«Рахунки росли. Сума за лікування доньки становила близько 12 тисяч доларів. На кредитній карті було 18 тисяч боргу, і ми платили по 200 доларів тільки відсотків щомісяця. Це була важка ноша. Я думав, що ми не вирвемося з цього циклу. Я знаю, що то не Бог був причиною всього цього, але я запитав у Нього: "Як ми виберемося з цього жаху?"», — розповідає Джеймс.

Попри спокусу використовувати десятину, щоб швидше виплатити борг, Джеймс і Мелані залишилися вірні своєму рішенню жертвувати Богу.

«Ми постійно давали десятину, кожні два тижні. Це було наше заяву: "Бог, ми довіряємо Тобі"», — ділиться Мелані.

У 2020-му Мелані запропонували роботу, на якій платили на 20 тисяч доларів більше.

«Я сказала: "Боже, я впевнена у моїй нинішній роботі! Тут все стабільно. Що мені робити?" А Він ясно відповів: "Не існує впевненості без Мене". І тоді я вирішила, що піду на нову посаду. Через кілька місяців я почула, що на моїй старій роботі вирішили скоротити адміністративні позиції, серед яких була й та, на якій працювала я».

Таким чином, Джеймс і Мелані зберегли роботу під час пандемії. Завдяки підвищенню зарплати Мелані, подружжя змогло виплатити всі борги за три місяці. Крім того, вони змінили свої споживчі звички.

«Коли ми оплатили всі рахунки за лікування й виплати по кредитній карті, я вигукнув: "Так! Спасибі, Батько!" Він вірний Своєму Слову. І Він виконає його!» — радіє Джеймс.

Дивіться цей сюжет, а також інші свідчення про вихід з боргів у програмі «Клуб-700»

Обітниці Божі правдиві! Ось чудова обітниця з Малахії: «Принесіть же ви всю десятину до дому скарбниці, щоб страва була в Моїм храмі, і тим Мене випробуйте, промовляє Господь Саваот: чи небесних отворів вам не відчиню, та не виллю вам благословення аж надмір» (Малахія 3:10).

Якщо ви хочете побачити виконання цієї обітниці, то вам варто застосувати на практиці слова Ісуса: «Давайте і дасться вам». Коли ви вірите Божому Слову, Він обдарує вас!

Молитва:
Господь, я обіцяю серйозно ставитися до Тебе і Твого Слова. Я чую Твої обітниці і відреагую на них. Спасибі, що Ти будеш моїм партнером у цій справі, у житті. Я хочу прославляти Тебе в усіх моїх справах. Я знаю, що Ти виконаєш Свої обіцянки. Ти додержиш Свого слова!

Напишіть нам, якщо потребуєте молитовної підтримки!