Божий храм – всередині нас

…Дозвольте Мені вийти з кордонів вашого обмеженого мислення. Дозвольте мені бути Богом! Дозвольте мені бути Еммануїлом – Господом, Який з вами – для вас!...

Блага Звістка дуже проста. Ісус оголосив її на початку Свого служіння: «Він казав: “Настав час, і наблизилося Царство Боже. Покайтеся та увіруйте в Добру Звістку!”» (Марка 1:15). 

Час настав! Ви можете простягнути руку і вхопитися за Нього. Все, що вам потрібно зробити – це змінити своє мислення й увірувати.

На жаль, люди, здається, хочуть тримати Бога «в коробці» – чи то у Ковчезі Заповіту, чи то у скинії в пустелі, чи то у храмі Соломона, чи то у храмі Ірода. Люди думають, що мають йти в особливе місце і звернутися до Господа у особливій молитві або ж молитися разом з особливою людиною. Однак Ісус говорить нам усім у Луки 17:21: «Бо Божеє Царство всередині вас!». 

І Він каже нам: «Дозвольте Мені вийти з коробки вашого обмеженого мислення. Дозвольте Мені бути Богом! Дозвольте Мені бути Еммануїлом – Богом, Який з вами – для вас!»

Він хоче бути навколо вас і всередині вас. Ви – Його скинія і Його ковчег заповіту, бо Він уклав з вами особливий завіт. Під час таємної вечері, незадовго до того, як Він пролив Свою кров на хресті за наші гріхи, Ісус сказав Своїм послідовникам: «Ця чаша – Новий Заповіт у Моїй крові» (1 до коринтян 11:25). 

Отже, Блага Звістка полягає в тому, що Отець хоче прийти та оселитися в вас – не просто приходити час від часу, а перебувати всередині вас! 

Як пише Павло у 1 до коринтян 3:16: «Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?» 

Чи можете ви собі уявити хворобу в Божому храмі? Ні, її там не має бути! Тому, як обʼєкт віри, ми можемо сказати: «Я – Божий храм!» І хворобі не місце у Його храмі, бо Він хоче зцілити й відновити вас. Він хоче бути для вас усім! 

Нехай Бог благословить вас у вашій вірі в Нього!

Гордон Робертсон
Головний виконавчий директор CBN

Напишіть нам, якщо потребуєте молитовної підтримки!