Божа слава нехай наповнює храми наших сердець

Псалом 91:11 розкриває прекрасний образ Господньої любові та захисту: «Бо Він ангелам Своїм про тебе накаже, щоб оберігали тебе на всіх твоїх дорогах». Два золоті ангели знаходилися в центрі Скинії Господньої – вони стояли один навпроти одного над ковчегом Заповіту. І саме там з'явилася слава Господня. 

Бог сказав: «І будуть ті херувими простягати крила догори, і затінювати своїми крильми над віком, а їхні обличчя одне до одного; до віка будуть обличчя тих херувимів. І покладеш те віко згори на ковчега, а до цього ковчега покладеш свідоцтво, яке Я тобі дам. І Я буду тобі відкриватися там, і буду говорити з тобою з-над віка з-посеред обох херувимів, що над ковчегом свідоцтва, про все, що розповім тобі для синів Ізраїлевих» (Вихід 25:20-22). 
Тепер, як говорить Павло в Дії 17:24, «Бог не живе в храмах, зроблених людськими руками. Натомість Він хоче жити в вас!» Апостол Павло також пише у 1 до коринтян 3:16: «Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?»
Ось, заради чого помер Ісус! Завіса храму була розірвана, відкриваючи нам доступ до Божої присутності через Агнця Божого, Який пролив Свою дорогоцінну кров, щоб заплатити за наші гріхи. 

Збережіть в пам'яті цю картину: один ангел праворуч й один ліворуч від вас, а їх крила покривають вас. У цьому буде проявлятися слава Господня. Ісус молиться особисто за вас! Він завжди живий, щоб заступитись за вас у будь-яку мить! (Євреям 7:25).

Бог подарував нам Свого Сина. Він поставив над нами Своїх ангелів. Він пообіцяв нам сходження Свого Святого Духа, яке почалося в день П'ятдесятниці. Він прощає всі наші гріхи й зцілює всі наші хвороби, як сказано у Псалмі 103:3. Господь хоче творити дива у вашому житті! Нам треба лише повірити, а Бог зробить все інше. То ж, вірою в Ісуса ви можете мати життя, наповнене славою Божою! 

Нехай Бог благословить вас!

Гордон Робертсон
Президент і головний виконавчий директор CBN

Перейдіть за цим посиланням, якщо потребуєте молитовної підтримки!