Бог є власником усього

Озирніться навколо, подивіться на навколишній світ. Подумайте про найцінніше, що маєте у своєму житті. А тепер дайте відповідь на питання: чи все це насправді належить вам?

У Своєму Слові Бог говорить: «...не візьму Я бичка з твого дому, ні козлів із кошар твоїх, бо належить Мені вся лісна звірина та худоба із тисячі гір, Я знаю все птаство гірське, і звір польовий при Мені! Якби був Я голодний, тобі б не сказав, бо Моя вся вселенна й усе, що на ній!» (Псалми 49:9-12).

Увесь всесвіт — Божий! Уся Земля — Божа! Усе, що ми маємо — Боже! 
Він добрий, і дає нам можливість розпоряджатись Своєю власністю.

А тепер ще раз подумайте про найцінніше, що маєте. Так багато є, за що варто дякувати Йому! За постіль, на якій прокинулись, за їжу, яку вже з’їли та ще сьогодні з’їсте, за роботу та зарплатні, за вміння та навички…

Запитаймо себе: 

- Чи розумію я, що моє майно мені не належить? Як це розуміння впливає на моє життя?
- Як я використовуємо дані мені Богом ресурси? Чи використовую їх на розбудову Його Царства та допомогу нужденним?

Бог продовжує у Псалмі: 

«Принось Богові в жертву подяку, і виконуй свої обітниці Всевишньому, і до Мене поклич в день недолі, Я тебе порятую, ти ж прославиш Мене!» (Псалми 49:14,15)

Наша вдячність для Нього як святий фіміам. Наша хвала підносить Його Ім’я та віддає Йому славу! То ж давайте кожен новий день життя зустрічати як Його дарунок. Дякуйте Богові за все, що маєте. Розплющивши очі, називайте те, що наповнює радістю серце, та кажіть Йому: «Дякую, Боже!»

Він любить нас, і щодня готує сюрпризи та приємності, щоб потішати та підтримувати кожного з нас! 

А після подяки нам варто просити мудрості, щоб бути вірними розпорядниками всього, що Він нам довірив!

Молитва: 
Господь, я дякую Тобі за усе, що Ти довірив мені в управління. Ти дав мені життя, роботу, сім’ю, покликання, таланти, служіння, і я відповідальний перед Тобою за усе це. Дякую Тобі за довіру! Допоможи мені бути вірним та мудрим розпорядником усього, що Ти мені довірив! 

З любов'ю,
CBN Emmanuil