Вдячність як свідчення

«Зберіться, люди, всі, хто Бога величає, вам розповім про те, що Він зробив для мене» (Псалом 66:16).

За що ми зазвичай вдячні Богу? Мабуть, ви погодитесь, що досить часто ми дякуємо Йому за відповіді на наші особисті молитви (які ніхто не чує, крім Нього). Та чи замислювались ви над тим, що ваша вдячність Богу може стати свідченням для інших людей?

Якщо уважно прочитати весь 66 Псалом, то побачимо, що псалмоспівець починає свою промову з поклоніння. Але вже з п’ятого вірша він починає дякувати Богові за всі чудеса, які Він явив Ізраїлю. Автор псалму закликає: «Погляньте на усе, що сотворив Господь!» (Псадом 66:5).

Чи можемо ми так дякувати Богу, щоб наша вдячність стала свідченням?

Так! Ми можемо поділитися з близькими та друзями історіями з власного життя про те, як Бог являв Свої дива та про молитви, що отримали відповідь. Це все буде свідченням Божої слави для них. Ми можемо свідчити на роботі колегам. Висловити свою вдячність Богу навіть у соцмережах. Якщо ми зробимо вдячність Богу своєю звичкою, досить швидко наша вдячність Богу стане свідоцтвом нашої віри. 

Адже ми знаємо що: "Кожен добрий і довершений дар приходить згори, від Отця..." (Якова 1:17) 

Молитва:
“Господи, допоможи мені бути вдячним Тобі за все, що Ти дав і продовжуєш давати у цьому житті.  Допоможи мені зробити мою вдячність Тобі свідоцтвом для інших! В ім’я Ісуса, Амінь”.

З любов'ю,
CBN Emmanuil

P.S. Чи не можете знайти, за що дякувати Богові? Потребуєте молитовну підтримку? Напишіть нам!