10 біблійних віршів про сім’ю, що допоможуть любити

 Останні три роки для більшості сімей стали чималим випробуванням. Дистанційне навчання дітей, хвороба, що лякає весь світ, фінансова нестабільність… Кожна родина мала особисті виклики. Перебуваючи у постійному стресі та конфлікті, важко залишатися вдячним за найважливіше — сім’ю.

Біблія щодня нагадує нам про важливість збереження міцних сімейних зв’язків. Ці істини мають велике значення для кожної родини — як у часи, коли ступінь напруження виходить з-під контролю, так і тоді, коли все складається ідеально. 

Слово Боже повне підказок та настанов. Ці поради допоможуть вам у шлюбних відносинах, вихованні дітей, спілкуванні з батьками та ін. Яким би не склався ваш день, втішайтесь підтримкою Слова Божого! Відповіді на ваш щоденний стрес завжди під рукою! 

Сьогодні ми нагадаємо, що Бог говорить про родину.

Якщо хтось говорить: «Я люблю Бога», — але ненавидить брата чи сестру свою, той брехун. Бо хто не любить брата чи сестру свою, яких він бачив, то як він може любити Бога, Якого не бачив? Ми отримали цю заповідь від Христа: хто любить Бога, мусить також любити братів і сестер своїх (1 Івана 4:20-21)

Шануй батька і матір свою, щоб довшими були твої дні на землі, яку Господь, твій Бог, дарує тобі (Вихід 20:12)

Будьте терпимими одне до одного, прощайте одне одного, якщо хто скаржиться на вас, як Господь простив вас (до Колосян 3:13)

Навчай молодь, який шлях їй обирати, тоді і в старості вона не зіб’ється з путі (Приповісті 22:6)

Благословенні миротворці, бо вони будуть названі дітьми Божими (Матвія 5:9)

І немає для мене більшої радості, ніж чути, що діти мої йдуть дорогою правди (3 Івана 1:4)

Допомагайте одне одному долати життєві перешкоди, і так ви виконуватиме Закон Христовий (Галатам 6:2)

Ми повинні думати одне про одного, та спонукати одне одного до любові й добрих вчинків (до Євреїв 10:24)

Але найголовніше за все — любіть одне одного палкою любов’ю, бо щира любов допомагає людям прощати багато гріхів. Будьте гостинні одне до одного без нарікань. Кожен із вас, залежно від того дару, що він отримав від Бога, має використати його для служіння ближньому як добрий розпорядник милості Господньої, виявленої вам у найрізноманітніших її проявах (1 Петра 4:8-10)

Будьте завжди покірливими й лагідними, а також терплячими й приймайте один одного з любов’ю. Намагайтеся зберегти єдність даровану Духом. Ревно бережіть її (до Єфесян 4:2-3)

Перебувайте у Божому Слові й дозвольте Господу зрощувати вашу родину у любові!

З молитвою про вас,
CBN Emmanuil

Бог не залишає без відповіді жодного прохання!
Напишіть нам, якщо потребуєте молитовної підтримки — за себе або за будь-яку сімейну проблему. Подвоїмо силу молитов!