«Суперкнига» привела до Ісуса майбутнього пастора церкви

Чотири десятиліття — 40 років — «Суперкнига» знайомить дітей і дорослих з Ісусом. За цей час сотні мільйонів дітей почули Історію, яка одного разу вразила весь світ. Ми раді весь час отримувати нові свідчення про життя, які змінилися завдяки знайомству з Творцем через мультфільм «Суперкнига» та інші відео виробництва CBN!

Юрій з 1998 року служить пастором у церкві «Кемеровський християнський центр». Ми щасливі дізнатися, що його перші кроки до Господа почалися з медіапродуктів CBN.

«Мій шлях до Бога почався у 1993 році, коли я побачив мультфільм “Летючий будинок”, — розповідає пастор Юрій. — Після цього мультфільму я написав лист до місії «Еммануїл» (CBN Emmanuil), і мені вислали Новий завіт і іншу християнську літературу. Через деякий час місія «Еммануїл» разом з іншими церквами проводили у нашому місті християнський фестиваль, і там я присвятив своє життя Богу».

Пастор Юрій каже, що наш мультфільм продовжує його надихати, але сьогодні це також улюблений проєкт його 9-річного сина Льва, який він дивиться у мобільному додатку.

«Моя улюблена історія про Давида і Голіафа — як Кріс не міг подолати свій страх і потрапити до музичної групи. Так само і я одного разу мав зайти до кабінету стоматолога, але мені було страшно. Та я помолився перед входом, й зайшов до кабінету, і так подолав свій страх», — ділиться Лев.

До слова, у мобільному додатку «Суперкнига» не лише серії мультфільму. Користувачі грають у ігри та розгадують вікторини, дізнаються факти з історії та вивчають Біблію. З «Суперкнигою» завжди цікаво!

Юрій дякує CBN Emmanuil за відмінні медіапродукти: «Ми дякуємо "Суперкнизі" за вашу довгу працю й плід, яким, власне кажучи, є ми. Нехай Бог благословить вас!»

Ми щасливі чути історії від дорослих і дітей про те, як «Суперкнига» впливає на життя! Ви — наше особливе благословення і найбільша мотивація радувати вас новими серіями, корисностями і сюрпризами!

Відео свідчення пастора Юрія. Подивіться його повністю!

«Суперкнига» — це набагато більше, ніж розвага для дітей. Там, де закінчуються анімаційні епізоди, починаються історії, здатні змінити життя!
Будь ласка, підтримайте проєкт!

За публікацією «Суперкниги»