Зневіреним потрібна надія...

Сім'я Андрія виявилася в дуже складній ситуації. За короткий час цей чоловік втратив здоров'я і роботу. «Мого сина відправили вмирати», — плачучи, розповідає його мама.

Довгий час Андрій лежав в лікарні, де йому не могли поставити діагноз. Відправляли у Сєверодонецьк на томограму, в Кремінній обстежили на онкологію. Нарешті видали висновок, що звучить як вирок: рак лівої легені, з метастазами в голову. 

Попри це все, рідні Андрія не впадають у відчай, продовжують вірити і моляться про його зцілення.

Ми намагаємося не залишати цю сім'ю у їх важких обставинах. Провідуємо і допомагаємо, чим можемо. 

Андрій розплакався і сильно дякував, отримавши продуктову допомогу від CBN Emmanuil.

«Нікому ми не потрібні, тільки ви про нас пам'ятаєте», - сказав він в сльозах.

Ми йому відповіли, що це Ісус пам'ятає про нього, благословляє його...

На сході України сьогодні тисячі людей, які, як Андрій, несподівано опинилися в складних обставинах. Чим підтримати їх? Що можна сказати? Ми знаємо, що євангеліє Ісуса — звістка, здатна підбадьорити завжди, незалежно від того, що ми проходимо. Тому ми намагаємося охопити якомога таких сімей — теплим хлібом, харчовими продуктами й речами першої потреби, насінням овочів, і просто молитвою та обіймами. Разом з фізичної їжею ми завжди намагаємося ділитися звісткою про Спасителя. Його Слово — це істина і підтримка для кожного, хто зневірений або знаходиться у нужді. Твердо знаємо, Він любить кожного і ніколи не залишає нас покинутими у потребах!

Будь ласка, продовжуйте молитися про Андрія і його сім'ю! І, якщо ваше серце відкрите, будь ласка, продовжуйте підтримувати пожертвами благодійні проекти CBN Emmanui! Через них нужденні отримують як фізичну, так і духовну їжу. 

Дякуємо!