Як збуваються мрії

Максим та Ілона зустрілися у складних життєвих обставинах. Вони покохали одне одного і зрозуміли, що ніколи більше не хочуть розлучатися...

Вони обоє росли у дитячому будинку.

Обоє мають фізичні обмеження.

Обоє стикалися з непереборними труднощами у своїх долях… 

Незважаючи на діагноз ДЦП, Максим робить все, щоб бути кращим чоловіком і батьком. Ілона пережила багато болю і розчарувань, але дуже хоче дарувати любов і бути коханою. Більше двох років ці молоді люди боролися з внутрішніми страхами і болем, жорстокістю і нерозумінням…

Під час карантину вони залишилися фактично без засобів до існування, і волонтери Orphan's Promise-Обітниця сироті познайомилися з цією парою, коли прийшли до них в дім з продуктами. Але навіть у цей важкий час основною допомогою для Максима та Ілони стали не продукти, а щире спілкування і підтримка, коли волонтери «Обітниця Сироті» оточили цих молодих людей увагою і всебічної допомогою.

Максим та Ілона хотіли справжню сім'ю, але як вихованці інтернату, не мали ні доброго прикладу, ні віри у майбутнє. Та вони подружилися з сім'ями волонтерів і дізналися про Божй погляд на сім'ю і вирішили: нехай їх життя буде прикладом для їхніх дітей!

Працівники РАГСу були зворушені історією Максима і Ілони. Зі свого боку вони зробили все можливе, щоб цей день став особливим для молодят: була красива і зворушлива церемонія, смачні частування, щирі вітання, сльози радості... А з боку молодих — безмірна вдячність усім, хто не пройшов повз їхні болі і подарував стільки щастя!..

Радість цієї молодої сім'ї доповнило народження 29 червня чудового малюка.

Сьогодні Максим та Ілона не бояться труднощів. Вони готові освоювати нові навички, щоб забезпечувати свою сім'ю і жити самостійно. Вони люблять Бога і вірять, що в світі є місце хорошому. Вони щиро вдячні, що їх життя змінилося на краще за допомогою небайдужих людей!

Дивіться історію Максима і Ілони:

 

Підтримайте проект «Обітниця сироті», щоб таких історій стало набагато більше!