Як подарувати радість тому, хто у хворобі, горі та війні

70-ти річна Галина Григорівна Кравченко живе у прифронтовій Красногорівці. Вона дякує Богові за кожен день свого життя, хоча пережила чимало. Батьки померли, коли Галина була ще дитиною, потім було невдале заміжжя, і ось зараз жінка бореться з онко захворюванням...

У Галини рак щитоподібної залози. Хвороба поширилася через лімфатичну систему, і жінка славить Бога, за те, що до сих пір ходить по цій землі.

У здорової людини показник кальцитоніну (гормон, що виробляється щитоподібною залозою) — 0,11 одиниці, а у неї 7 000 (!) — це у 70 тисяч разів більше норми. Онкологи з інституту раку в Києві говорять, що вона єдина людина в Україні, у кого цей показник настільки високий. 

Є лікування — спеціальні крапельниці, які рекомендують ставити щомісяця. Але на кожну крапельницю, здатну продовжити Галині життя, потрібно 55 000 гривень. А грошей у самотньої пенсіонерки часто не вистачає навіть на їжу...

«Все почалося з прискореного серцебиття. Саме так в моє життя прийшла онкологія. Я поїхала на обстеження, і виявили рак ... - розповідає Галина. - Мій чоловік на нашому весіллі клявся бути зі мною і в горі, і в радості, але дуже сильно дратувався, коли я ночами кричала від болю. Замість підтримки я тільки й чула від нього: "Ти здохнеш і згниєш, а я навіть не прийду до тебе на могилку! Можу тільки справити нужду на неї ... "Стільки жорстокості, вульгарності, ненависті і зла я не бачила ніколи! Чому в пік пекельного болю мені судилося пережити ще й зраду?

Я розлучилася з чоловіком, і дуже цьому рада. Трохи пізніше, коли мені було особливо фізично боляче, в моє життя прийшов Ісус. У прямому сенсі слова. Бог прийшов до мене вночі уві сні, хоча я ніколи не ходила до цього в церкву.

Я почула уві сні добрий чоловічий голос, який промовив ось цей вірш:

"Мої слова все йшли до тебе,

Не перший раз від Бога,

Щоб ти завжди була всюди

На тисячу років здорова!"

Це було всеосяжна любов Творця, яка несла мир в мою душу і велике тепло. Відтоді я молюся щодня.

...Потім почалися сильні обстріли. У мій двір потрапив снаряд, посікло меблі, розбило вікна... І мене від смерті знову зберіг Бог! Біля вікна стояв Новий Завіт, і куля, що мала приземлитися у мого узголів'я, зупинилася прямо на першій сторінці Євангелія. Тепер цей Новий Завіт — мій талісман.

Дякую Місії Джойс Майєр за неоціненну продуктову допомогу та чудовий подарунок — книгу! Нехай зміцнить Бог кожного, хто зробив цей проект реальним! Знайте, це все дуже потрібно нам тут, у військовій Красногорівці! Поки ви приїжджаєте до нас, ми бачимо в цьому руку Бога!» —невпинно дякувала Галина.

Доля Галини схожа на біографію Джойс Майєр. Вона також пережила зраду, хвороби, вигнання, пітьму, а потім знайшла всеосяжну любов Ісуса, і разом з нею світло і надію!

«Чим сильніше темрява, тим яскравіше видно світло». Як би багато не було темряви, і як би мало не було світла, світло завжди перемагає!

Допомога, що отримала Галина, стала можливою завдяки співпраці CBN Helpua.org і Місії Джойс Майєр. Ми щасливі, що можемо світити любов'ю Творця, розповідати про Ісуса і приходити у будинки людей не з порожніми руками, а принести їм найпотрібніше для життя — продукти і Євангеліє!

Вартість одного такого «пакету виживання» — 10 доларів. І ви можете підтримати це служіння, ставши партнером акції «Нагодуй голодного».

Внесіть пожертву на будь-яку зручну вам суму або приєднаєтеся до партнерів, які регулярно підтримують цей проект. Навіть невеличкий внесок — 1, 2 або 5 доларів — буде мати велике значення, тому що найголовніше, що ви небайдужі до потреб таких людей як Галина!

 

Тисніть сюди, щоб підтримати проект.