Інвалідність — скасовано!

Це був нещасний випадок. 32-х річний Олександр Медведєв впав зі сходів і отримав компресійно-осколковий перелом хребта. Травма прикувала його до ліжка. Те, що раніше було простим і буденним — самостійно встати з ліжка, вийти в магазин, піти на роботу — для Олександра стало недоступним...

Олександр — круглий сирота. Хлопець втратив батьків ще у ранньому дитинстві, його вихованням займалася бабуся, але нещодавно вона померла. Своєї сім'ї у Олександра поки немає, і тільки друзі піклувалися про нього після госпіталізації. Серед них — однокласник, який сам переніс інсульт. Цей чоловік як ніхто інший розуміє, що таке лежати в ліжку та чекати сторонньої допомоги. Він і його дружина — євангельські християни, це ще одна причина, чому вони взялися підтримувати Сашу. Підбадьорювали, як могли, приносили їжу та все необхідне для життя. А також почали шукати фінанси на його подальше лікування.

Олександру загрожувала інвалідність. Він потребував установки металоконструкції на хребет — транспедикулярної фіксації грудопоясничної ділянки хребта метал спондилодезом. Це дорога процедура, але серйозна травма вимагала термінового лікування.

Основна сума — 48 тисяч гривень — потрібна на придбання металоконструкції. Друзі зібрали частину фінансів, але вони прості люди, і зібрати всю суму у короткий термін їм виявилося не під силу. Залишалася надія на участь фондів, і вони стукали, куди могли. Місіонерка з Дружківки Юлія Мордвинова звернулася за допомогою до Галини Кучер — директора соціальних проектів CBN Emmanuil.

Минуло два дні, і Олександр отримав позитивну відповідь. Фонд взяв на себе витрати на фінансування! Олександр перебував у стаціонарі Дружківки, і його перевезли до Лиманської обласної травматології, де і провели операцію. Через кілька тижнів Олександр вийшов з лікарні на своїх ногах! Це справжнє диво! Дивовижне відновлення!

«У мене попереду великі плани! Я планував ще більше працювати, одружитися, створити сім'ю. Але той злощасний день 25 березня зламав мій хребет і прикував мене до ліжка! Я вже і зневірився, що зможу колись ходити, поки в моєму житті не знайшлися небайдужі до моєї долі люди, в тому числі співробітники CBN Emmanuil! — радіє Олександр. — Я висловлюю найщирішу подяку небайдужим людям з Асоціації «Еммануїл» за те, що не пройшли повз моєї біди, не допустили мені стати інвалідом-колясочником, подарували мені надію на повноцінне життя —  на чудові дні, яскраві ранки. Тепер я зможу ходити, бігати, поспішати жити!..»

Олександр щиро радий. Він постійно посміхається — ми ані  хвилини не бачили його без посмішки за весь час спілкування.

Сьогодні небайдужість добрих людей та допомога благодійного проєкту допомогли Олександру впоратися з травмою та піднятися на ноги. Завдяки вашій підтримці та пожертвам, допомогу можуть отримати ще тисячі пацієнтів!

Будь ласка, підтримайте цей проєкт!