«Господь пообіцяв мені зберегти батьків живими»

Війна відібрала у Наталії стабільність, безпеку та рідний дім. Натомість від неї не відвернувся Господь і добрі люди. Рідне місто Наталії у Луганській області вже два роки як під російською окупацією, а її новою Батьківщиною стало місто Радомишль, що на Житомирщині. Тут Наталія знайшла духовну сімʼю та підтримку віруючих людей. Пережити важкий період цій родині переселенців допомагає регулярна гуманітарна допомога від «Операції Благословення».

У Радомишлі Наталії пощастило знайти вірних друзів. Жінка познайомилась із пасторами християнської спільноти та почала регулярно відвідувати служіння, отримуючи у церкві не тільки духовну, а й гуманітарну допомогу. В умовах військових дій помісна церква виконує завдання гуманітарного осередку, де вимушені переселенці регулярно отримують продуктові набори від «Операції благословення». Навесні цього року також у церкві Наталя отримала насіння сільськогосподарських культур від давнього партнера CBN Emmanuil – голландської організації ОRА.

undefined

Люди, які постраждали від війни, часом не можуть зупинитися, розповідаючи про пережите. Ось і Наталія знов і знов згадує, як окупація стала випробуванням для її стареньких батьків та її особистої віри.

«Мої батьки з Луганської області, міста Старобільськ. Жили в окупації з 3 по 29 березня 2022 року. З самого початку повномасштабного вторгнення вони мріяли виїхати, але на українську територію шлях був відрізаний. Машини розстрілювали без попередження, багато людей загинуло. Все було дуже страшно…
В цей час я разом з нашою церквою молилась Господу за їхні життя та можливість виїхати. Господь мені пообіцяв, що збереже їх живими та неушкодженими. Але час йшов, моральний тиск та напруження зростало. Моїм батькам було нестерпно у місті, де російські солдати вбивали людей чинили безчинства.
Мої батьки прийняли рішення ризикнути і спробувати перетнути блокпости окупантів, щоб виїхати на підконтрольну Україні територію. 

undefined

Вони зібрали всі свої грошові заощадження, щоб заплатити за трансфер, залишили дім та все майно, навіть телефони... Ісус вірний, Він зберіг їх та вивів з окупації живими та неушкодженими! Вони приїхали фактично майже без нічого, але які вони були щасливі нарешті опинитися на вільній землі! Такої радості вони не відчували давно! 
Зараз батьки живуть разом зі мною у Радомишлі. Вони також отримують допомогу у церкві, і за це неймовірно вдячні закордонним благодійникам!

Слава і хвала Господу Ісусу Христу за те, що виконує Свої обітниці! Дякую Йому і за те, що дбає про нас і дає нам хліб, їжу та насіння для посадки! Я вдячна кожному небайдужому нідерландцю за те, що ви подбали про нас і передали цей пакетик з насінням, щоперетворюється в великі запаси овочів, зелені та квітів! 

Боже, бережи Нідерланди!» – щиро радіє Наталія. Після пережитого жінка точно знає, що Господь чує її слова і перетворює молитви на фізичні благословення!

undefined

Ми також безмежно вдячні кожному українському та закордонному партнеру та людині доброї волі! Організації ОRA – за довготривалу і вірну підтримку українського народу; небайдужим людям – за мудру систему проєктів, що допомагають українцям не лише отримати продукти «на зараз», а й навчають власноруч забезпечувати сімʼї їжею на весь майбутній рік. 

Як пакетик насіння перетворюється на повні комори продуктів, так і кожна ваша фінансова пожертва стає дієвою підтримкою тим, хто вимушено залишив рідний дім. 
Будь ласка, продовжуйте сіяти у добро і милосердя!

Перерахувати пожертву онлайн