Щоденник благодійності: Продукти надії у Слов'янську

Куликова Алла Степанівна — переселенка з окупованого Донецька. Звичайно, живучи у рідному домі, вона планувала своє життя зовсім по-іншому. Працювала вчителькою в елітній школі Донецька. Висока зарплата давала можливість накопичити кошти, і Алла купила нерухомість в центрі міста. Зробила ремонт у квартирі... Про таке життя мріють всі робочі середнього класу. Але перед руйнівною силою війни не встоять жодні плани.

Зараз у сім'ї Алли Степанівни немає свого даху над головою. Разом з дочкою і двома онуками жінка поневіряється по чужому їм Слов'янську. За час, що вони тут, вони змінили вже сьому квартиру.

Обставину обтяжуються аутизмом одного з онуків. Дочка Алли Степанівни доглядає за ним день і ніч, і не має можливості додатково працювати. У цій родині гроші заробляє Алла Степанівна — жінка влаштувалася вчителькою в середню школу. Чи варто говорити, що її зарплати бракує, щоб покрити всі потреби членів сім'ї?

Алла Степанівна відвідує євангельську церкву. Вона каже, що дуже вдячна Богу за те, що через церкву

CBN-Emmanuil намагається допомогти таким сім'ям не здаватися. З регулярністю раз на три місяці сім'ї вимушених переселенців отримують від цієї благодійної організації продуктові набори та іншу гуманітарну допомогу.

Цього разу підтримка через CBN-Emmanuil прийшла від партнера — «Місії Джойс Майер». Крім продуктів жінці подарували надихаючу книгу Джойс Майер. Вона була дуже рада!

«Дякую кожному, хто зробив неоціненний внесок у наше перебування тут на чужині! Самотніми, без підтримки, переселенцям не вижити! — ділиться Алла Степанівна. — Дякую «Місії Джойс Майер» і всім християнам, які подарували нам надію і відчуття, що ми не самотні!»

Вимушені переселенці сьогодні дуже потребують нашої підтримки. Ви можете допомогти таким сім'ям різними способами: відкрити для них двері свого помешкання, поділитися продуктами і предметами першої необхідності... А можете дізнатися більше про роботу співробітників і волонтерів CBN-Emmanuil через сайт helpua.org і підтримати цей благодійний проект. Заходьте на donate.emmanuil.tv і зробіть пожертву на будь-яку суму. Ці фінанси дуже скоро перетворяться на продуктові пакети, які нагадають комусь, хто втратив рідну домівку, що він не залишився один...

CBN-Emmanuil