4-й сезон «Суперкниги» — найкращий подарунок зимового сезону!

З радістю повідомляємо, що у різдвяний період 2021 року відбулася одна довгоочікувана подія: 4-й сезон «Суперкниги» побачили перші глядачі!

Пригоди Кріса, Джой і Робіка тривають! У новому сезоні 13 епізодів, традиційно побудованих на біблійних історіях. Першими серії 4-го сезону «Суперкниги» подивилися глядачі youtube-каналу проекту під час різдвяних канікул.

У цьому сезоні головні герої мультфільму будуть стикатися з різними життєвими випробуваннями, а «Суперкнига» допоможе їм знаходити відповіді, відправляючи у дивовижні подорожі в часі.

Кріс, Джой та Робік побувають в пустелі з Ісусом, навчаться молитися і побачать справжні чудеса, познайомляться з Єремією, потраплять в храм Соломона і навіть втечуть з Петром з темниці.

Перелік серій 4 сезону «Суперкниги»:
1. Ісус годує голодних
2. Петро й Корнилій
3. Павло й Сила
4. Храм Соломона
5. Втеча Петра
6. Ісус зцілює сліпого
7. Ісус Навин і Калев
8. Ілля й вдова
9. Отче Наш
10. Єремія
11. Ісус у пустелі
12. Павло і Варнава
13. Пилип

У будь-який час ви можете подивитися серії «Суперкниги» онлайн. На сайті superbook.tv мультфільми доступні практично на всіх мовах світу.

Але придбавши мультфільми і продукцію «Суперкниги», ви робите внесок у розвиток дитячого служіння «Суперкниги» в Україні та різних країнах світу!

За допомогою «Клубів Суперкниги» та інших можливостей проекту ми досягаємо дітей, які не ходять до церкви і не знають Ісуса — у тому числі дітей з соціально незабезпечених сімей, а також дітей з інвалідністю.

Хочете допомогти проекту? Ви можете стати партнером «Суперкниги» і підтримувати служіння добровільними пожертвами у зручному для вас розмірі.

Любиш «Суперкнигу»?

- Грай у тематичні ігри та дивись ще більше серій улюбленого мультфільму на сайті

- Спробуй безкоштовний мобільний додаток «Суперкнига»

- Обирай навчальні програми й посібники

- Проходь безкоштовні уроки з серії «Недільна школа в твоєму смартфоні» у «Академії Суперкниги»

- І, звичайно, підписуйся на канал «Суперкниги», щоб одним з перших дивитися нові відео! 

Хочеш підтримати «Суперкнигу»?