«Я все робив для того, щоб мене вигнали з Клубу Суперкниги»

«Суперкнига» – це Книга Книг у вигляді захопливого яскравого мультсеріалу. Завдячуючи йому, кілька поколінь глядачів по всьому світу познайомилися з біблійними історіями. Українська «Суперкнига» – це також мережа дитячих клубів та літні табори з незабутніми веселощами та пригодами для дітей та підлітків!

«Суперкнига» – це добрі друзі на все життя, а також перші молитви та перші прочитані рядки у Біблії. Але найголовніше, що «Суперкнига» – це початок кардинальних змін серця, якого торкається Всемогутній Господь. Це десятки тисяч свідчень дітей та дорослих, які зустрілися з Христом, а згодом долучилися до помісних церков. 
Важливість цього проєкту підтверджують свідчення від дітей та дорослих, які збирає «Суперкнига». З радістю ділимось історією одного дорогоцінного хлопчика, яку ми отримали з одного з Клубів «Суперкниги» з київської області. Клуб діє при помісній євангельській церкві, щотижневі зустрічі з дітьми та підлітками, а також святкові різдвяні та великодні заходи тут проводять за програмами «Суперкниги». 

***
Привіт!
Мене звати Артем, і мені 10 років. Вперше на Клуб «Суперкниги» мене привів тато. Це було близько двох років тому, я був ще зовсім маленький. Тоді тато сказав мені, що покаявся, і тепер ми з ним будемо ходити до церкви. 
Коли мені було сім років, а сестричці три, наші батьки розлучилися. Я живу з татом, а моя улюблена сестричка Настя – з мамою, і бачимося ми тільки в суботу та неділю. 

Спочатку я зовсім не хотів ходити до церкви, на клуб, в школу, нікуди. Всі навколо здавалися злими, я нікого не хотів бачити. Хотів я тільки одного – додому, до мами. Але вона не забирала мене до себе. Я не розумів, навіщо тато водить мене до церкви, тому коли я приходив на Клуб, то все робив для того, щоб мене вигнали. Я не слухався і робив погані речи. Але мене не виганяли... З часом я звик, а зараз я приходжу сюди із задоволенням, я навіть чекаю, коли знову буде субота. Я помолився молитвою покаяння, у мене є своя доросла Біблія, яку я читаю і сам, і разом з татом. Також ми з татом молимося за маму і чекаємо її в церкві. Я теж молюсь. А ще у мене з’явилися друзі, хоча я раніше думав, що нікому не потрібен, що я дурний і ніколи не зможу гарно вчитися. Зараз я добре вчуся, гарно запам’ятовую біблійні історії та вірші.

Слідкуйте за новинами «Суперкниги», а також дивіться найцікавіші СУПЕРвідео на YouTube каналі «Суперкнига» українською! Підпишіться!

Бажаєте підтримати «Суперкнигу» – за цим посиланням дізнайтесь, як це зробити! Дякуємо!