Свідчення: «Бог показав Свій план для мене через мультфільми “Суперкнига”»

За свою понад 40-річну історію, «Суперкнига» торкнулася десятків мільйонів дитячих сердець по всьому світу. Але кожна історія особлива, і кожне свідчення переповнює вдячністю Господу за те, як Він надзвичайно використовує мультфільми та ресурси «Суперкниги» для Своєї слави!

Слава Ісусу Христу! Мене звати Павло.
З «Суперкнигою» я познайомився у дитинстві, коли дивився мультфільми «Літаючий будинок».
Той будинок був створений у вигляді космічного корабля, який міг подорожувати у часі. Памʼятаю, що кожна подорож була цікавою та пізнавальною – у мультфільмі розповідалося про пригоди професора, а також робота і його друзів.

Цей мультфільм нагадував мені місцевість, де я жив, і нагадував мене. Як і у мультфільмі, у нас часто йшли дощі. Я мріяв про мандри та друзів, з якими я б міг подорожувати у часі, й ці подорожі приносили б зміни у наші життя та стосунки один з одним.

Але це лише мультфільми! В житті все було інакше. Стосунки в моїй сім'ї щороку ставали гіршими. Батьки сварилися. Часто випивали. Часом доводилось ночувати в сусідів. Сестра пішла жити на окрему квартиру. В школі однолітки наді мною сміялися і знущались, бо я не був таким крутим, як вони – не курив, не вживав енергетики, не матюкався...

Одного вечора був сильний дощ із грозою. Я так хотів заскочити у якийсь будинок, що виглядав би мов космічний корабель, й перенестись в краще місце – як в мультфільмі «Літаючий будинок»… Я подумав чи невже все так і має бути?! І звернувся до Бога: «Боже, якщо Ти є, зміни моє життя!»

Та життя йшло далі, а змін не відбувалося. З понеділка по п'ятницю я навчався, а на вихідні їздив до бабусі з дідусем.

Та якось приятелька моєї бабусі запросила її піти з нею до Церкви. Бабуся погодилась. І того дня ми пішли разом. Ми були вперше, й не зовсім розуміли, що там відбувалося. Проте нам сподобалось, і нас запросили знову.

Наступної неділі ми знову захотіли піти до Церкви. Але цього разу ми вирішили про це розповісти мамі. Мама погодилась і пішла до Церкви з нами.

Того дня ми зустріли багато привітних людей. Вони були щасливі й раді нас бачити. Тоді я подумав, що можливо це і є те місце, куди переносились Робік і його друзі. Місце змін. Ми почули заклик проповідника: «Якщо ви бажаєте, щоб Бог змінив Ваше життя, прийміть Ісуса». Того ж дня ми троє – я, мама і бабуся – прийняли Ісуса у своє серце. Сльози лилися з наших очей.

З часом в Ісуса увірувала вся моя сім'я: сестра, батько, тітка, дідусь і мої друзі. Коли Бог спас мене і мою родину, мені було 10 років. Він і сьогодні продовжує далі вести й змінювати моє життя.

Коли мені було 11, Бог познайомив мене з друзями з Клубу «Суперкниги» в рідній Церкві. У 16 років Бог дає мені вести домашні групи для дітей. А в 23 роки – у 2012 році – Бог помазує мене на диякона Церкви.

У 2015 році у Львові та області відбувається масштабна Євангелізація, а також концертний тур «Суперкниги». Наша церква «Гефсиманія» проводила заходи у нашому Храмі для дітей нашої місцевості. «Суперкнига» зібрала у Церкві 480 дітей! Це була найбільша кількість дітей, що прийшли на «Суперкнигу»! Діти не просто подивилися мультфільм, а й прийняли Ісуса у серця. З того часу «Суперкнига» стала одним з партнерів Церкви «Гефсиманія» у місті Львові.

За допомогою програм і мультфільмів «Суперкниги» ми поширюємо Слово Боже Львівщиною: розпочали навчання дітей у недільній школі, проводимо літні табори, відкрили осередки Клубів «Суперкниги» у Червонограді та Соснівці… й так далі. 
Чи це не ПЛАН Божий?!

Я мріяв побачити зміни у житті та мати багато друзів. Мріяв подорожувати у часі, й щоб ці подорожі приносили зміни в наше життя і життя тих людей, з якими ми зустрінемося. Ці МРІЇ збулися! Завдяки нашому Господу і Спасителю!

Я вірю, як Бог показав Свій план для мене через мультфільми «Суперкнига», знайшов мене і спас мене і мою сім'ю. Вірю, що так само Він може торкнутися сердець багатьох діток через мультфільми та програми «Суперкнига»!

Нехай Господь поблагословить Вас і Вашу працю на благо дітей та майбутнього України!

Бажаєте більше дізнатися про «Суперкнигу» – завітайте на сайт

Підпишіться  на YouTube канал «Суперкнига» українською!

Як підтримати «Суперкнигу» – детально за цим посиланням!