«Суперкнига» – це «історія з продовженням»!

Вже кілька десятиліть «Суперкнига» долучає до своїх друзів дітей по всьому світу. Дуже цінно, що багато з тих, хто у дитинстві знайшов спасіння Ісуса, підростаючи та засновуючи власні сімʼї, передають любов до Святого Письма «у спадок» своїм дітям.

Нещодавно з українським керівництвом «Суперкниги» поділилася свідченням одна із волонтерок, яка близько року проводить зустрічі Клубу «Суперкниги» у своїй місцевості.

Вона розповіла про жінку, яка колись знайшла Христа, а сьогодні завдяки «Суперкнизі» радіє духовному пробудженню у серці своєї дитини.

«Років 20 тому до нашої недільної школи прийшла дівчинка з невіруючої сімʼї. Вона відвідувала заняття кілька років, й на її День Народження я підписала та подарувала їй Біблію! Дівчинку звали Юля. Згодом вона підросла, перестала приходити до недільної школи, потім через якийсь час вийшла заміж, народила двох дітей. Але Слово, яке вона чула в дитинстві у недільній школі, залишилося в її пам'яті, і вдома вона часто співала пісні, які колись разом із дітьми співала у недільній школі та християнському таборі.

Біблію, яку я їй колись подарувала, вона не читала, але обов'язково брала її з собою, коли кудись виїжджала. 

У 2022 році через війну їй довелося з дітьми на деякий час виїхати до Молдови, й вона знову взяла з собою Біблію. Там, у Молдові, вона згадала про Біблію, і Господь нагадав їй також про мене. Вона мені написала, почала ставити питання, почала читати Біблію й прийшла до того, що хоче покаятися і бути з Господом! Влітку 2022 року Юлія прийняла водне хрещення, і зараз вона дуже рада, що ухвалила це рішення!

Є й продовження цієї історії!

Майже рік тому, коли ми розпочали Клуб «Суперкниги», до нас прийшли доньки Юлі – маленька Аня та Ксюша. Старшій доньці тоді було 12 років. Зараз Ксюша бере дуже активну участь у Клубі, допомагає нам, запросила свою подругу Сашу. 

Цього літа дівчата були в таборі, їм уже виповнилося по 13 років, і в таборі вони дійшли того, що хочуть бути з Господом. Вони помолилися молитвою покаяння! Вірю, що Господь буде більше і більше їх утверджувати у вірі, й цим історіям так само буде продовження!

Слава Господу! Одна посіяна насінина здатна принести великий урожай!»

****

Клуби «Суперкниги» – це радісне місце біблійних зустрічей дітей та підлітків. Такі Клуби збираються і в маленьких селах, і у великих містах. За час повномасштабної війни Клуби та дитячі табори «Суперкниги» стали ще й місцями емоційного та духовного відновлення дітей, які постраждали внаслідок військових дій.

Бажаєте, щоб ваша дитина полюбила Біблію, знайшла нових друзів та творчо проводила час? Дізнайтеся, де недалеко від вас збирається Клуб «Суперкниги» та долучайтесь до зустрічей!

Більше інформації, а також безоплатний додаток, біблійні квести та веселощі – на українському сайті «Суперкниги»