Разом ми змогли подарувати їй те, що коштує дорожче грошей...

Ще до війни Наталя пережила багато горя: померла мама, повісився батько… Тільки вона оговталася від горя, як у її Мар'їнці почалася війна, й уся родина вимушено переїхала до найближчого села Новомихайлівки. Щойно влаштувалися на новому місці, як знову біда — важка травма, на лікування якої немає грошей…

Це сталося 17 вересня, коли Наталя на велосипеді їхала до школи за 6-річною дочкою Марією. Несподівано переднє колесо відлетіло, й Наталя не встигла нічого зрозуміти, як упала головою на землю. Піднятися не змогла через страшний біль у правій нозі. На її дзвінок відгукнувся чоловік, він негайно прибіг на місце події та викликав швидку допомогу. Наталю відвезли у Курахове, направили до травматології Мар'їнської районної лікарні, де після рентгена озвучили діагноз: «Множинний перелом правої гомілки». До травмованої ноги прикріпили гирі. Жінка мала нерухомо лежати до того часу, коли проведуть операцію.

Наталю захлиснув розпач. На операцію грошей не було, а без лікування її тут довго не триматимуть.

«Я іноді відчуваю повну самотність та тугу, яку ані чоловік, ані дитина не можуть заповнити, — ділиться Наталя. — Це пов'язано з моїм важким життям, трагічною смертю батьків, жорстокою війною та поневіряннями, моєю травмою...»

Коли Наталя вже твердо вирішила, що нікому не потрібна, у її житті з'явився представник CBN Emmanuil. Незабаром вона почула радісну новину: її операцію оплатять з фонду проєкту! Фінансування затверджено!

«З нашою бідністю я ніколи не змогла б сплатити таку дорогу операцію. Мені навіть не було до кого звернутися, адже я кругла сирота. Я думала, що я сирота й у душі. Але сьогодні я така вдячна! Ви допомогли мені як рідний!», ─ каже жінка.

До повного відновлення залишилося небагато. Незабаром Наталя зможе знову вільно пересуватися, водити доньку до школи, доглядати земельну ділянку та дім. У неї з’явилася надія. Наталя почала радісно посміхатися ─ вперше за довгий час!

«Завдяки цій операції у мене з'явилася не лише фізична можливість бути активною по господарству та дому. Більш важливим є те, що тепер у моїй душі з'явився вогник і віра, що є Бог на цьому світі, раз Він послав до мене вас! Спасибі велике вам! Нехай у вас у житті завжди буде щастя та здоров'я!» ─ радіє Наталя.

Цю подяку ми з радістю передаємо вам, дорогі партнери CBN Emmanuil! Ця історія могла закінчитися зовсім по-іншому, але ми разом змогли подарувати цій хворій жінці здоров'я і повноцінне життя! Дякуємо за вашу участь у благодійних проєктах CBN Emmanuil!

Своїми пожертвами ви допомагаєте впливати на долі таких людей, як Наталя!

Підтримати CBN Emmanuil або helpua.org можна тут.