Проєктор в автомобілі збирає дітей на зустрічі Клубу «Суперкниги»

Для українців друге літо поспіль забарвлено війною, і тому юні українці зараз так сильно потребують відпочинку та відновлення сил, але найперше – духовної стійкості. Щоб допомогти дітям зміцнитися у надії та вірі, команда проєкту «Суперкнига» розробила у травні цього року програму для літніх таборів «Непереможені». Вона вчить дітей долати труднощі сьогодення та перемагати за допомогою Слова Божого на прикладах біблійних героїв – таких як Давид, Естер, Ісус Навин та Ісус Христос.

Як і будь-яку програму «Суперкниги», нову розробку легко застосувати у таборі будь-якого формату – чи то у денному Клубі на базі церкви або недільній школі, чи у наметовому містечку – усе залежить від цілей, можливостей та креативності організаторів.

До прикладу, один з Клубів «Суперкниги» взагалі проходить «на колесах». Зустрічі відбуваються у звичайному дворику біля будинку, але «Суперкнига» транслюється через проєктор, встановлений в автомобілі. Таким чином вдається долучити багато дітей до перегляду мультфільмів та занять у Клубі.

10-річний Даня відвідує Клуб «Суперкниги» другий рік. Він живе з бабусею, а його батьки мешкають окремо. Даня каже, що «Суперкнига» навчила його думати інакше, навчила молитися і показала, що Бог відповідає на молитви. Він щиро молиться за свою сімʼю, і Господь йому відповідає. Мама Дані примирилася з Богом, і тепер ходить до церкви. Даня любить читати Біблію, бо любить Бога. Він із задоволенням бере участь у церковних виставах і мріє про велику сцену. Коли рідні Дані побачили, що відвідування Клубу «Суперкниги» позитивно вплинули на хлопчика, то й самі почали ходити до церкви. Його тітка також почала відвідувати служіння.

Віримо, що через дитячі християнські табори цього літа Христос торкнеться багатьох дитячих життів. Благословляємо церкви, служителів та волонтерів – нехай Господь допоможе віддано служити дітям! А ми дякуємо кожному партнерові, який підтримує проєкт «Суперкнига» та долучається до служіння дітям.

Тисніть на посилання, якщо бажаєте підтримати «Суперкнигу»!