Підтримаємо тих, хто опинився віч-на-віч з великою бідою

39-річна Вікторія з дитинства вчилася розраховувати лише на себе. Вона почала працювати у юнацтві й відтоді повністю сама себе забезпечувала. Однак, війна зруйнувала її добробут та перевернула з ніг на голову упередження, надбані протягом життя. 

Жінка за фахом медсестра, й вона зашилась на улюбленій роботі аж до того часу, як вороги взяли в окупацію її рідне місто. Змушена тікати, вона зупинилась у найближчому селі Комар (Донецька область), яке, на щастя, перебуває під контролем української армії.

Але війна в Україні не вщухає, і Вікторія стала однією з тих, хто покинутий напризволяще віч-на-віч з великою бідою.

«Все, про що я мрію – це щоб швидше закінчилася війна, перестали страждати люди й щоб я нарешті у свої 39 років повернулася на улюблену роботу і продовжила знову сама забезпечувати, – зізнається Вікторія. – Не уявляєте, як соромно брати допомогу в інших людей, коли у мене і руки, і ноги, і голова на місці, і нібито я могла б сама заробляти. Але реалії такі, що в нас нема, де працювати. Підприємства, шахти, магазини зачиняються. Люди роз'їжджаються, населення скорочується. І навіть ті лікарні та поліклініки у таких селищах, у які я могла б влаштуватися, зараз закриті. Роботи немає, грошей – відповідно – немає, купити поїсти нема за що...» 

Жителі віддалених сіл фронтових територій обмежені у доступі до води та їжі. Та завдяки нашим добрим партнерам – голландським організаціям ОРА та ЕОМ – вкотре вдається забезпечити людей засобами виживання.

«У інших організаціях я не підходжу за категорією, та завдяки вашому неупередженому підходу навіть я можу отримати допомогу, – каже Вікторія. – Велике вам спасибі за всі подарунки! Я щиро і від щирого серця бажаю голландцям ніколи не потрапити в таку тупикову ситуацію, як у мене».

Дякуємо кожному, хто вкладає сили та фінанси у допомогу українцям. Дякуємо кожному українському та закордонному партнеру за ваші зусилля та вірність! 

Будь ласка, продовжуйте підтримувати постраждалих, бо сьогодні багато хто потребує життєво необхідного! Ви можете зробити пожертву, щоб люди, які втратили засоби існування внаслідок російської військової агресії, отримали продукти, ліки та засоби гігієни. 

Долучитись до допомоги фінансовою пожертвою