Милосердям ми зцілили серце

Самотній літній жінці із прифронтового містечка виживати непросто. Потрібно важко працювати: самій знаходити та рубати дрова, носити воду з колодязя…

Якось Наталя зрозуміла, що хвора, але до лікаря вирішила не звертатися. У першу чергу, у її рідній Красногорівці просто немає вузьких фахівців. І, звісно, зупиняло фінансове питання: мізерна пенсія, злидні... Звідки взяти гроші на серйозне обстеження?

Вперше дискомфорт унизу живота вона відчула близько двох років тому. Тоді подумала, що проблема хірургічна, і, можливо, виникла через постійні важкі фізичні навантаження. Звертатися по допомогу до місцевої лікарні Наталя не бачила сенсу — операції у прифронтовому містечку не роблять, а їхати кудись у сусіднє місто до профільних медичних закладів не було коштів. От і терпіла біль і незручність, сподіваючись на диво: а раптом саме минеться? Може, не буде ускладнень?

Але здоров'я погіршувалося з кожним днем... Якось Наталя гостро усвідомила, що треба шукати допомоги.

«Я була в розпачі, коли дізналася, що благодійна організація CBN Emmanuil, яка неодноразово допомагала продуктами, насінням та паливом, активно займається допомогою та в оплаті операцій! Це для мене шанс — подумала я!» — розповіла Наталія.

На той час життя жінки докорінно змінилося. Біль не затихав й не давав їй вільно пересуватися. Наталія насилу ходила по будинку, не могла садити город, готувати їжу, прати і сушити білизну. Вона стала заручницею свого тіла через вимушені обмеження.

Але її шанс справдився! CBN Emmanuil взяли на себе витрати на хірургічне втручання!

«Дякую, що звернули на мене увагу та сплатили таку дорогу операцію! Все життя я розраховувала лише на себе. Тяжко працювала на цегельному заводі, підіймала велику вагу, кожну копійку до копійки збирала, щоб не жебракувати. Хто б знав, що за багаторічну тяжку працю мені призначать мінімальну пенсію, якої навіть не вистачить, щоби вилікувати хвороби, які я отримала на роботі, — бідкається Наталія. — Ми нікому не потрібні. А ось CBN Emmanuil потрібні! І це вже доведено неодноразово! Дуже дякую вам за те, що ви до нас небайдужі! Рятували від холоду, голоду, а тепер і від хвороби!»

Зараз Наталія вже набагато впевненіше пересувається, і, головне, посміхається! Коли ми приїхали її провідати, вона саме поралася по господарству: прибирала у дворі, знімала чисту білизну... Її стан покращився, Наталія перестала переживати та будує плани на майбутнє. Вона щиро рада змінам!

Будь ласка, підтримайте благодійні проєкти CBN Emmanuil!
За кожною сумою, перерахованою на лікування, криється чиєсь життя!