Бог є нашим Безмежним Світлом

Посеред темряви Бог є нашим світлом. Коли всі навколо вогні гаснуть, Його світло продовжує сяяти. Коли ми занурені в сумніви, й здається, що темрява перемагає, Боже світло здатне пробитися крізь темряву і повернути нас на шлях до Його любові…

Святе Письмо говорить нам, що Бог є світлом (1 Івана 1:5), і в Ньому немає темряви (2 до Коринтян 6:14). Як віруючі, ми покликані ходити у світлі, як Він у світлі (1 Івана 1:7). Коли ми це робимо, ми відчуваємо, як Його любов, радість і мир наповнюють наші серця (Івана 15:11).

Боже світло також пронизує темряву наших випробувань і дає надію. У Псалмі 111 ми читаємо, що «Світло сходить у темряві для справедливих, Він ласкавий, і милостивий, і праведний!» (Псалом 111:4). Щоразу, коли ми відчуваємо, що не можемо пройти через ситуацію, з якою зіткнулися, ми можемо звернутись до Бога та Його обітниці надії. Він ніколи не покине нас і не залишить на самоті. 

«Не бійся!» – каже Він нам (Повторення Закону 31:6).

Дозвольте Божому світлу яскраво сяяти у своєму житті!

1. Моліться і просіть Бога засяяти Своїм світлом у вашому житті.
2. Щодня читайте Його слово і розмірковуйте над уривками з Писань про Його світло для нас.
3. Оточіть себе іншими віруючими, які можуть підбадьорити вас у вашій духовній подорожі.
4. Шукайте можливості бути світлом для інших у скрутний час.
5. Дякуйте Богу за Його незліченні благословення у вашому житті, навіть коли їх важко побачити.
6. Будьте спокійні та довіряйте Йому, знаючи, що Він завжди з вами і ніколи не залишить вас одного в темряві.

Незалежно від того, з якою темрявою ви зараз зіткнулися, знайте, що Бог з вами. Він ваше світло і надія в цьому світі, повному темряви. Не бійтеся дозволити Його світлу яскраво сяяти через вас!

І побачив Бог світло, що добре воно, і Бог відділив світло від темряви (Буття 1:4)

А це звістка, що ми її чули від Нього і звіщаємо вам: Бог є світло, і немає в Нім жодної темряви! (1 Івана 1:5)

Удень сонце не буде тобі вже за світло, і не буде світити тобі місяць за сяйво, бо буде тобі вічним світлом Господь, а твій Бог за окрасу твою! Не зайде вже сонце твоє, і місяць твій вже не сховається, бо буде тобі вічним світлом Господь, і дні жалоби твоєї покінчаться!  (Ісая 60:19-20)

Бо сонце та щит Господь, Бог! Господь дає милість та славу, добра не відмовляє усім, хто в невинності ходить (Псалми 84:11)

P.S. Будь ласка, звʼяжіться з молитовним служінням CBN Emmanuil, якщо потребуєте духовної підтримки!