Підтримаймо тих, хто прагне служити Богу!

Через проєкти CBN Emmanuil ми щомісяця контактуємо з сотнями нужденних сімей та самотніх людей різного віку. Кожного, наскільки можемо, намагаємося підтримати духовно та фізично, допомогти вирватися зі злиднів та хвороб та відновитися духовно. Щиро радіємо кожній історії про змінені долі та дякуємо кожному партнеру, служителю та волонтеру наших проєктів, які разом з нами виборюють цих людей!

2014 рік ─ важкий і гіркий для сім'ї Артура. Загинув його батько, й трагедія залишила глибокий слід на психіці 10-річного хлопчика. Артур перестав розмовляти. Відновлення вимагало великих зусиль.

Тетяна — мама Артура — не може читати та писати, тому вона не має можливості повноцінно проводити реабілітацію сина. Але Тетяна почала відвідувати церкву та брати з собою дітей на богослужіння.

З Артуром ми займалися індивідуально, й помічали, як він поступово повертався до звичайного життя. Зараз хлопцю 18 років, разом із мамою він допомагає у церкві — Артур відповідальний за дрова для молитовного будинку. Також на богослужіння ходить його брат.

Нещодавно Артур прийняв водне хрещення. Він відкрито ділиться своїми планами та мріями: «Я хочу служити Богу!»

Від CBN Emmanuil ми намагаємось допомагати цій сім'ї продуктами, й вони завжди дуже вдячні за допомогу! Своєю чергою, ми раді можливості підтримати їх, як і сотні інших сімей, які потрапили у складні життєві обставини…

«Продуктовий» проєкт реалізується завдяки фінансовим пожертвам небайдужих людей. Від імені кожного, хто отримав цю допомогу, ми щиро дякуємо вам за добрий внесок!

Стати партнером у справах милосердя ви можете у будь-який зручний час!
Скористайтеся онлайн-сервісом для переказу фінансових пожертвувань!