Їй видалили 10 кг пухлини й пошкоджених тканин...

40-річна мешканка прифронтової Красногорівки Вікторія Смолянська виховує трьох доньок, працює майстром педикюру і манікюру. Рік тому у Вікторії виявили онкологічне захворювання.

Тоді доктор сказав, що операція не потрібна, й пухлина самостійно «розсмоктується». Але, через деякий час Вікторія помітила, що різко збільшується живіт, вона почала швидко втомлюватися. Й настав день, коли вона надійшла до лікарні зі скаргами на температуру, дуже сильні болі та нестерпну слабкість. Обстеження виявило 3-кілограмову доброякісну пухлину.

Її рідну Красногорівку досі обстрілюють, проте Віка не кидає роботу — їй подобається допомагати жінкам виглядати красивими. Вона часто робить знижки, іноді надавала послуги у борг, щоб у мешканок Красногорівки були доглянуті руки. Але захворювання її сильно знесилювало, й вона не могла більше працювати. Сімейний бюджет швидко спустошився, а борги росли.. Де взяти гроші на операцію? Розв’язати цю проблему здавалося неможливим...

«Лікарі говорили мені, 40-річній жінці, що мене чекає тільки смерть, якщо я не видалю пухлину. Моя вага збільшилася на 12 кг, була нестерпна задишка, обличчя та все тіло опухло через запальні процеси. Я думала, що це кінець», — розповідає Віка.

Жінка звернулася за допомогою до CBN-Emmanuil, й тут її підтримали та оплатили операцію з благодійного фонду.

«Дякую вам! Ви зберегли мати для моїх дітей! (Після операції) моя вага зменшилася на 10 кг, а живота, який заважав рухатися, більше немає! — радіє Вікторія. — Так, попереду тривалий період реабілітації, адже видалили частину органів, які були пошкоджені інфекцією від пухлини, але найголовніше, що я залишилася жива! Дякую вам за це!»

***

Дякуємо Господу і партнерам CBN-Emmanuil за можливість допомогти цій чудовій жінці! Ми щиро раді, що могли це зробити! Сьогодні ми знаємо про десятки інших людей на лінії розмежування, які, як і Віка, потребують негайного медичного втручання, але не можуть оплатити операції. Їх життя можна врятувати!
Будь ласка, продовжуйте підтримувати проект «Операції, що дають життя»!