Бог допомогає оптимістам!

Людмила Женовак — пацієнтка травматологічного відділення Мар’їнської районної лікарні, проте вона аж ніяк не схожа на зневірену хвору з блідим обличчям.

В її палаті лунають жарти, із захопленням читаються детективні історії Артура Конан Дойля та будуються сміливі плани на майбутнє. Людмила як тепле сонце, підбадьорює всіх навколо і слідкує, щоб ніхто не занепадав духом…

Проте жінка пережила останнім часом багато страждань, ніхто б не засудив її за сльози чи поганий настрій. Людмила багато років страждала на гіпертонію. Підвищений тиск спричиняв шум у вухах, головний біль, тимчасові запаморочення, порушення пам’яті, підвищене потовиділення та нездорове почервоніння обличчя, а також вона постійно відчувала болісну пульсацію у голові.

Людмила «домовлялася» з гіпертонією, як могла. Дуже обережно вставала з ліжка, бо знала, що може впасти. У травні 2021 року це сталося. Як тільки вона звелася з ліжка, одразу миттєво рухнула на підлогу. До тями прийшла від нестерпного болю у руці, й зрозуміла, що без лікарів не обійтися…

Жінка звернулася до травматологічного пункту місцевої лікарні. Тут їй зробили рентген та наклали гіпс. Через місяць гіпс зняли, зробили новий знімок й наклали новий гіпс, з яким жінка проходила ще три тижні. Весь цей час Людмила відчувала біль у загіпсованій руці, й звернулася на консультацію до ортопеда-травматолога Мар’їнської районної лікарні, що через військові дії переїхала до Курахово. Лікар з подивом констатував перелом зі зміщенням у двох місцях. При такій травмі за допомогою лише фіксації гіпсом кістки аж ніяк не зростуться. Якби це була свіжа травма, можна було б спробувати обійтись без операції. Але дорогоцінний час втрачено, й потрібне чимскоріше встановлення спеціальної пластини з кутовою стабільністю.

Ось так жінка опинилася у лікарняній палаті. Проте коли лікар назвав вартість потрібної металоконструкції, вона зрозуміла, що ніколи не зможе придбати її самостійно.

«У мене з’явився цілий список боргів, і ще один — список ліків та рахунків, пов’язаних з майбутньою операцією, які я ну ніяк не могла б оплатити. Мені вже кололи знеболюючі препарати кілька разів на день, я думала про те, що рука у дуже важкому стані, і якщо зараз не зробити металоостеосинтез уламків кістки, я маю всі шанси залишитися інвалідом», — каже Людмила.

Але оптимістам й Бог допомагає! Лікар Людмили Дмитро Неліпа розповів їй жінці, що надія завжди є. Він розповів про благодійну організацію CBN Emmanuil, що надає допомогу тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

«Мені було дуже важко морально і фізично, але коли представник CBN Emmanuil повідомив новину, про те, що мені затвердили фінансування, моїй радості не було меж! Невже я знову зможу повернутися до повноцінного життя? Після операції точно знаю — зможу! Я вдячна кожному співробітнику цього проекту, що допомогли мені вилікуватися і позбутися цієї страшної муки! Спасибі, що мої кісточки зрослися, і тепер після виписки я знову можу повернутися до свого звичного життя».

Будь ласка, продовжуйте бути з нами, підтримуючи служіння CBN Emmanuil! Нехай нужденні отримують надію на добре майбуття!
Перерахувати благодійну пожертву