«Коли вдома тепло – життя вже вдалося!»

Другу зиму поспіль мешканці українських прифронтових територій змушені виживати у холоді. Подекуди йдуть бої, лісопосадки заміновані, інфраструктура зруйнована, немає газу та електрики – тому відсутня можливість скористатися електричним обігрівачем.

Оскільки перші заморозки в Україні починаються в жовтні, а останні закінчуються ближче до квітня, то майже півроку люди, які не мають не мають, чим топити піч, змушені мерзнути до кісток. 

Однак, завдячуючи «Операція Благословіння» з Японії, українці безоплатно отримали понад тисячу тон паливних брикетів. Сухе паливо з осені роздають малозабезпеченим та самотнім, зокрема, мешканцям сіл Донецької області. 

undefined

«Минулої зими нас врятувало те, що була велика буря. Повалило багато дерев, й ми ходили їх пилити на дрова, так й вижили. Щоправда, сире дерево майже не горить, але ми все ж таки розпалювали піч – нехай з горем навпіл і шляхом неймовірних зусиль.

Цього року ми вже думали, що доведеться гілки з замінованих посадок збирати. Дуже страшно було зимувати. А купити дрова нема за що, адже наш сімейний бюджет із чоловіком всього 5000 гривень, – розповідає 60-річна Любов Михайлівна, мешканка селища у Покровському районі.  

undefined

– Неможливо було повірити, що диво прийде із Японії! Завдяки паливним брикетам ми будемо зимувати у теплі! Ви знаєте, коли вдома тепло, у мене всередині зʼявляється відчуття щастя і впевненість, що життя вдалося. Тепер ось щоразу, коли топитимемо вашими брикетами, згадуватимемо японців та будемо молитись  за них!» – від щирого серця дякувала жінка.

Ця вдячність кожному, хто жертвує на благодійні проєкти CBN Emmanuil!
Будь ласка, продовжуйте підтримувати добрі справи! Будь-яка сума важлива, адже допомагає нам зібратися у нову дорогу та привезти паливо, тепло і надію у потребуючі сімʼї!

Зробити добровільну пожертву на «Операцію Благословіння» можна ось тут!